SLUŽBENO JE

Stižu dobre vijesti: Netflix potvrdio drugu sezonu hit serije; na male ekrane vraća se 'Wednesday'

09.01.2023 u 21:41

Bionic
Reading

Objavom trailera za drugu sezonu hit serije 'Wednesday', Netflix je potvrdio vijest koju obožavatelji ove serije željno iščekuju već mjesecima

Obožavatelji Jenne Ortege i Wednesday Addams pozor - kako stvari stoje uskoro počinje nova školska godina u Akademiji Nevermore. Kako je objavom kratkog trailera potvrđeno, na Netflix će uskoro stići druga sezona hit serije 'Wednesday'.

Iako u videu, koji traje manje od minute, nema previše informacija o nadolazećoj sezoni, dovoljan je znak potvrda druge sezone i to kratkim pregledom svega što smo imali prilike gledati u prvoj sezoni.

Netflixovu objavu na Twitteru je podijelila i zvijezda serije, Jenna Ortega, koja je uz to napisala: 'Hvala svima koji su omogućili ovu nadolazeću sezonu. Sve je ovo bilo prilično nadrealno.'

Inače, u središtu radnje ovog spin-offa o obitelji Addams je tinejdžerica gotičarka Wednesday, koja seli u internat Nevermore Academy.

U sablasnoj drami ulogu neponovljive Morticije igra Catherine Zeta-Jones, njezinog supruga Gomeza glumi Luis Guzman, ujaka Festera Fred Armisen, a Pugsleyja Isaac Ordonez.

U seriji se u ulozi učiteljice Miss Thornhill pojavljuje i Christina Ricci, glumica koja je lik Wednesday tumačila u filmovima 'Obitelj Addams' (1991.) i 'Vrijednosti obitelji Addams' (1993.).

  • +17
Scene iz Netflixove serije 'Wednesday' (2022.) Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Producent Alfred Goug i scenarist Miles Millar već su otkrili kako postoji više toga što se još može istražiti u svijetu obitelji Addams, te su otkrili i kako se žele usredotočiti i na druge članove obitelji, a ne samo na Wednesday, stoga će biti zanimljivo vidjeti na koga su ovoga puta stavili fokus.