REESE WITHERSPOON

Jenn Aniston i ja se ljubimo i mazimo subotom navečer

19.10.2011 u 12:07

Bionic
Reading

Glumica Reese Witherspoon, zvijezda filma 'Voda za slonove', na 18. po redu Elleovom okupljanju posvećenom ženama u Hollywoodu prilikom dodjele nagrade Jennifer Aniston malo se našalila i otkrila da joj je toliko draga da bi se mazila s njom

'Nema puno ljudi koji imaju tu nevjerojatnu kombinaciju seksipila i dragosti. Kada je vidim, poželim prvo sjesti s njom i uređivati nokte, a zatim se malo ljubiti i maziti. Upravo je to ono što Jenn i ja radimo subotom uvečer – uređujemo si nokte, a nakon toga se ljubimo', našalila se Reese Witherspoon u svom govoru u hotelu Four Seasons na Beverly Hillsu prilikom dodjele nagrada na 18. po redu Elleovom okupljanju posvećenom ženama u Hollywoodu.

Tijekom govora 35-godišnja Reese se prisjetila i vremena kada je glumila Jenniferinu sestru u popularnoj seriji 'Prijatelji'. Priznala je da je bila doslovno opsjednuta tom serijom. 'Od silnoga uzbuđenja tada sam bila zaboravila nešto jako važno – da dotad nisam bila na televiziji te da nisam glumila pred publikom. No tada mi je Jenn puno pomogla i savjetovala mi da jednostavno budem ono što jesam i da ni ne pokušavam biti savršena, a to mi je puno pomoglo', rekla je Reese.