U CENTRU PAŽNJE

Jelenu Rozgu s pravom možemo proglasiti kraljicom odijela; u ovako dobrom stajlingu dugo je nismo vidjeli

05.12.2019 u 19:54

Bionic
Reading

Ne kaže se bez razloga da je manje - više. Jelena Rozga dobro je usvojila ovo modno pravilo. Pjevačica je najavila otvorenje novog zagrebačkog kluba Mint club & more, kao i svoj prvi koncert u Zagrebu nakon tri godine. Splićanka je na otvaranje kluba stigla odjevena u jednostavno, a vrlo efektno odijelo zahvaljujući kojem je zaradila same komplimente i još jednom dala do znanja zašto bi ovaj odjevni komad u svom ormaru trebala imati svaka žena

Ako netko voli i zna nositi odijelo, onda je to Jelena Rozga. Splitska pjevačica to je još jednom potvrdila na druženju u novootvorenom klubu Mint club & more u Ulici Florijana Andrašeca u Zagrebu. 42-godišnja pjevačica plijenila je poglede u spektakularnom odijelu s potpisom omiljenog hrvatskog modnog dvojca eNVy room, čije kreacije pjevačica redovito nosi na javnim događanjima.

Odijelo iz najnovije kolekcije modnog dvojca sastoji se od klasičnih poslovnih hlača mrkva kroja te statement sakoa s predimenzioniranim puf rukavima, izrađenog od kombinacije materijala, a cjelokupan stajling pjevačica je zaokružila skupocjenim peep toe štiklama s potpisom modne kuće Saint Laurent, čija cijena iznosi oko 6.000 kuna.

  • +12
Jelena Rozga najavila je otvorenje novog kluba Mint club and more Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX

Osim u sive traperice koje izdvaja kao svoju najveću modnu slabost, Rozga je velika zaljubljenica u odijela. Pjevačicu smo nebrojeno puta dosad na društvenim događanjima sreli odjevenu u odijelo, a to su najčešće komadi s potpisom Nikice Ivančevića i Vjeke Franetovića koji stoje iza brenda eNVy room.

Zadnji put u odijelu s potpisom ovog domaćeg brenda Rozga se pojavila na proslavi 21. rođendana magazina Cosmopolitan, u travnju ove godine, kada je odabrala klasično crno odijelo s čipkastim rukavima na sakou, a jedno od njezinih upečatljivijih izdanja svakako je i crveno odijelo koje je nosila u listopadu prošle godine, na reviji eNVy rooma.