DVOBOJ PLAVUŠA

Modne dvojnice: Jelena Rozga i Nevena Rendeli Vejzović dijele ljubav prema istim krpicama

03.12.2019 u 18:13

Bionic
Reading

Da Hrvatice imaju stila znau već i ptice na grani, ali rijetko se dogodi da neke od najbolje odjevenih Hrvatica vidimo u identičnim stajlinzima. Ljubav prema istim dizajnerskim krpicama dijele pjevačica Jelena Rozga i HRT-ova voditeljica Nevena Rendeli koje su nedavno zablistale u identičnim odjevnim kombinacijama i, ako se nas pita, zaslužile čistu peticu iz stila

Na glamuroznom partyju u Hrvatskom glazbenom zavodu sinoć je pažnju plijenila Jelena Rozga koja se na zabavi pojavila u vrlo jednostavnom, a istovremeno elegantnom stajlingu koji nam je odnekud bio veoma poznat. Nakon kratkog razmišljanja shvatili smo kako smo isti stajling nekoliko dana ranije vidjeli i na lijepoj televizijskoj voditeljici Neveni Rendeli Vejzović.

  • +11
Poznati na Super1 Sexy&Cool partyju Izvor: Licencirane fotografije / Autor: John Pavlish

Splitska pjevačica oduševila je sve izborom ženstvene bijele bluze s jednim rukavom koju je uskladila s nebesko plavim hlačama mrkva kroja i visokog struka. Riječ je o odjevnim komadima s potpisom domaćeg brenda A'marie, dizajnerice Anamarije Brkić čije kreacije Hrvatice obožavaju.

View this post on Instagram

Mi živimo u oblacima 💙☁️

A post shared by Mate Roncevic (@materoncevic) on

Iste modne krpice odabrala je i HRT-ova voditeljica koja se uskoro vraća na male ekrane. Nevena je bijelu bluzu iskombinirala s istim hlačama u crnoj varijanti i s efektnim Zarinim štiklama u crno-zlatnoj kombinaciji, dok se Rozga odlučila za plave štikle retro izgleda koje bojom pristaju uz hlače.