ZGODNA PJEVAČICA

Pravo zimsko izdanje: Ni Jelena Rozga nije odoljela najpoželjnijem kaputu sezone

29.11.2019 u 11:01

Bionic
Reading

Na nastupima i javnim događanjima poznatu Splićanku uglavnom gledamo u besprijekornim damskim izdanjima, visokim potpeticama, glamuroznim haljinama i savršene frizure. U slobodno vrijeme Jelena Rozga preferira sasvim drugačiji stil

Domaća glazbenica Jelena Rozga objavila je na društvenim mrežama novu fotografiju na kojoj je sve oduševila svojim ležernim stilom, kakav obožava nositi u slobodno vrijeme.

Pritom je pokazala da ni ona nije odoljela najpoželjnijem zimskom komadu sezone, koji zapravo već dvije godine ne silazi s liste želja modnih ovisnica. Riječ je o takozvanom teddy kaputu koji zbog svog izgleda podsjeća na medvjeđe krzno. Među prvima je ovakav kaput lansirala luksuzna modna marka Max Mara.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

💙💙 #mojeproljece #jelenarozga

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

'Ako bismo morali izdvojiti jedan predmet koji se najbolje prodaje u svijetu to je naš Teddy kaput koji je prvi puta prezentiran 2013. na tjednu mode u Milanu. Napravljen je od devine dlake s postavom od svile, raskošnog je volumena i predstavlja pravo bogatstvo tkanine', kazala je nedavno Max Marina direktoricom prodaje za Europu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🤗

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Rozga pak bira nešto svjetliju nijansu kaputa koji stilizira uz toplu dolčevitu, trendi traperice, Veja hit tenisice, a cijeli look zaokruži kapom i sunčanim naočalama. Za svoj modni izričaj Jelena je dobila samo pohvale, a posebno kolegica s estrade koji je nisu navikli vidjeti u ovakvim opuštenim izdanjima.