TRENDI I CHIC

Jelena Rozga unijela dašak glamura ženstvenom haljinom; komplimenti pljušte na sve strane

29.08.2021 u 10:11

Bionic
Reading

Splitska pjevačica Jelena Rozga baš poput mnogih kolega iz svijeta glazbe, tijekom globalne pandemije najviše je patila zbog live svirki, ali cijelo je vrijeme bila aktivna i na društvenim mrežama

Atraktivna glazbenica koja je nedavno proslavila 44. rođendan, podjednako dobro izgleda i u casual izdanjima, ali i besprijekorno dotjerana za neku svečanu prigodu.

Jelena je oduševile fanove najnovijom objavom iz Beograda gdje je održala koncert u jednom restoranu.

Brojnim obožavateljima pokazala haljijnu u kojoj je nastupila, a za taj je stajling začas skupila više od 13 tisuća lajkova.

'Mala crna haljina', napisala je pored fotografije u kojoj pozira u seksi šljokičastoj haljini trendi duljine ispod koljena koju potpisuje splitski Arileo.

  • +2
Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Outfit bez greške dodatno je zaokružila vrtoglavim štiklama, a cool frizura i odličan make up zaokružili su ovaj glamurozni stajling popularne glazbenice koja uvijek izaziva oduševljenje svojim modnim izdanjima.

Jelena je napravila atmosferu za pamćenje u Beogradu pa je oduševljena publika pjevala u glas i bodrila je.

Omiljena pjevačica je na svoj Instagram profilu objavila video na kojem pjeva pjesmu 'Dani su bez broja' koju je snimila s Esmom Redžepovom još dok je Jelena bila članica Magazina, a pohvale su samo pljuštale.

'Najdivnija', 'Prelijepa', 'Mala uska haljina', 'Kraljica', nizali su se pozitivni komentari Jeleninih obožavatelja.