NIKAD LJEPŠA

'Predivna si': Trendi stajling Franke Batelić ostavio je bez daha njezine fanove

29.08.2021 u 09:15

Bionic
Reading

Franka Batelić tijekom pandemije stalno je i putem društvenih mreža komunicirala sa svojim fanovima te je često isticala koliko joj u 'novom normalnom' nedostaju live nastupi i svirke

Lijepa Rapčanka koja često i na društvenim mrežama dijeli detalje iz svojeg života, objavila je fotografiju na kojoj pozira u efektnom stajlingu u kojem se uputila na nastup u Umagu, a koji uključuje vječitu kombinaciju bijele i crne.

Kratke hlače, bijeli top s korzetom ukrašenih rubova i oversized sako bili su više nego dobar odabir omiljene glazbenice.

Look kao stvoren za stage, Franka je dodatno naglasila statement ogrlicom i kosom podignutom u visoki rep.

Supruga nogometaša Vedrana Ćorluke s kojim ima sina Viktora, sve je očarala ovim modnim izborom pa nije trebalo dugo čekati na pohvale brojnih obožavatelja.

'Predivna si', 'Hvala ti za ovu večer', 'Bilo nam je prekrasno, baš pravi gušt, ljubav i sreća! Hvala za sve', nisu škrtarili na riječima pohvale Frankini fanovi.

Franka Batelić Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Inače, kako je ranije najavljeno, Franka u rujnu nastupa u Lisinskom. Glazbenica će 4. rujna zakoračiti na pozornicu Lisinski Atriuma 4. rujna.

Franka će na otvorenoj pozornici izvesti mnoge publici poznate hitove koji su proteklih godina nagrađeni nagradom publike Cesarica za hit godine, pop hit godine te najslušaniji radijski hit, nagradu koju dijeli s Petrom Grašom. 

Pjevačica najavljuje rasplesani tulum ne krijući sreću što će nastupiti na otvorenoj pozornici Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, u kojoj od početka svoje karijere želi održati koncert: 'Nastup u Lisinskom mi predstavlja veliku odgovornost, ali i čast, zato već sada krećemo u pripreme kako bi sve bilo savršeno!'