NEĆE SE UDATI

Jelena Rozga: Dovoljan mi je on, cvijeće i miris vanilije

30.12.2009 u 11:36

Bionic
Reading

Jelena Rozga Božić je provela radno, iako ga tradicionalno slavi u krugu obitelji, uživajući u mirisima mamine kuhinje. Savršeno zimovanje zamišlja uz 'njega, miris vanilije i cvijeće'

U intervjuu za Stars Jelena Rozgaotkrila je da uživa u životu, sretna je, ali još uvijek nije našla ljubav svog života. Nedavno su je povezivali sa sinom Tončija Huljića, Ivanom, ali ni jedno ni drugo nisu željeli komentirati vezu

'Ja jesam romantičar, ali na cvijeće ne padam, možda na nešto drugo. Udvarači moraju biti malo inventivniji. Ja volim da se trude, da se vrti sve oko mene', ispričala je Rozga koja na voli skijanja, pa će otići u Barcelonu s prijateljicom.

'Volim snijeg, ali dok sam lijepo u toplom, to mi je super. Da, to je romantika. Meni je dovoljno - ja, on, miris vanilije - ništa mi više ne treba', ispričala je pjevačica koja se još uvijek ne planira udati.

'Udati se neću, to sigurno još dvije-tri godine ne planiram', zaključila je Jelena te dodala da joj se udaja ne može dogoditi iznenadno jer sve u životu planira.