A DOM ĆE I DALJE BLISTATI

Jedva čekate vikend, a onda ga provedete rintajući po kući? Ne više, evo kako ćete se opustiti i napuniti baterije

07.05.2019 u 13:34

Bionic
Reading

Još jedan vikend pred vratima u vama je još jednom probudio nadu da će se u tih pedeset-šezdeset sati naći vremena za dovršiti davno započetu knjigu, pogledati film u dvoje, uživati s djecom u prirodi ili popiti kavu s prijateljicom. Da pogodimo, ponedjeljak ste dočekali još umorniji, ali zadovoljni jer vam dom blista i nitko vam nema što prigovoriti oko subotnjeg ili nedjeljnog ručaka, iako onaj 'novi' recept za kolač koji ste dobili oko Božića opet niste stigli isprobati?

U sitnicama koje život znače i za koje smo u neka ljepša, manje užurbana vremena imali vremena svaki dan, danas ne stignemo uživati ni tijekom svog slobodnog vremena vikendom.

Ako uopće imate tu privilegiju slobodnog vikenda, vrijeme koje nazivamo slobodnim potrošit ćete na stvari koje ne stignete tijekom tjedna, od pranja i peglanja, čišćenja doma do pregledavanja zadaća i školskih obveza svojih mališana. Ili na sitne kućne popravke, košenje trave, struganje hrđe i bojanje ograde.

Prestanak sezone grijanja možda nosi manje prašine na police vašeg doma, ali zbog češćih izlazaka mališana na igru van prljavština će se gomilati na vašim podovima.

Ako ste vlasnik dlakavih ljubimaca koji imaju 'dozvolu za ulazak', vjerojatno vam je vrlo dobro poznat pojam proljetnog linjanja.

Pa taman i da pronađete vremena za konačno isprobati onaj recept za kolač, uz travu, pijesak i dlake kućnih ljubimaca, kome još na bajcanom hrastovom parketu visokog sjaja treba i brašno ili šećer u prahu?

Podove bi trebalo čistiti minimalno jednom tjedno, a preporuka je činiti to svaki dan, što je i logično jer će tako manje smeća završiti iza kauča, ispod kreveta ili kad ga gaženjem dovoljno usitnimo, kao prašina na ormaru.

No, preporuke i zdrava logika su jedno, a realnost ubrzanog načina života u kojem je vrijeme za čišćenje teško pronaći i vikendom, nešto sasvim drugo.

Scenarij u kojem uz pucketanje gorućih drva za pripremu roštilja neopterećeni pijuckate pivo, dok se djeca oko vas veselo igraju ne zamarajući se hoće li svojim čestim ulascima i izlascima u kuću naživcirati roditelje, i dok supruga gušta bezbrižno pripremajući kolač, vjerojatno vam zvuči kao znanstvena fantastika?

Imamo dobre vijesti za vas i imaju veze sa znanošću, točnije s granom inžinjerske znanosti zvanom robotika. Zahvaljujući njihovom izumu svojoj fantaziji slobodno dodajte kavu s prijateljicom, dok muž pregleda zbivanja u Hrvatskoj nogometnoj ligi, potom zajednički odlazak kumovima na druženje i na koncu romantičnu komediju u dvoje za lakše uranjanje u san.

Brigu o podovima slobodno prepustite Roombi, robotskom usisavaču koji je najsretniji kad mu nitko ne smeta dok uživa u čišćenju. Dok Roomba s veseljem opravdava svrhu svog postojanja, vi obiteljskom šetnjom po Medvednici možete iz prve ruke provjeriti stanje izgrađenosti sljemenske žičare ili štetu koju su na Marjanu uzrokovali potkornjaci.

  • +2
Roomba u akciji Izvor: Promo fotografije / Autor: iRobot

Rado će počistiti za vama i vašim ljubimcima dok ste vi na poslu i u školi pa vas svakog dana može dočekati besprijekorno čist pod, a neće vam kvocati ni ako to radi svakoga dana dok vi s prijateljem nazdravljate pivom ili s prijateljicom uživate u čašici razgovora uz šalicu kave.

I ne zaboravite, što češće Roombi date priliku da počisti pod, manje prašine će lebdjeti zrakom i padati po policama, komodama i ormarima pa počnite već sada osmišljavati na koji ćete način potrošiti vrijeme koje ste dosada trošili na stalno brisanje prašine.

Dok Roomba radi - vi odmarajte!

Iskoristite akcijsku ponudu za Roomba e5154 od 08.05. do 30.06.2019. (ili do isteka zaliha) i uštedite 900 kuna. Redovna cijena proizvoda je 4.499,00 kn, a sada ga možete pronaći po akcijskoj maloprodajnoj cijeni od 3.599,00 kn (pri kupnji dolazi i poklon iznenađenja). U akcijskoj ponudi je i robotski čistač i perač podova Braava 390t. Redovna cijena je 2.299,00 kn, a akcijska cijena sada je svega 1.999,00 kn. Akcija vrijedi na svim iRobot Hrvatska prodajnim mjestima, te na prodajnim mjestima Emmezeta, Elipso, Svijet Medija, eKupi, Harvey Norman i Links. Detalje o proizvodu i akciji potražite ovdje.

Više informacija o Roombi i kako vam može pomoći u uštedi vremena pročitajte u našem specijalu.