UVIJEK IN

Jednostavne i udobne: Ovo su savršene haljine za sve ljubiteljice modnog minimalizma

03.05.2021 u 13:03

Bionic
Reading

Ukoliko ste i vi među onim damama koje nisu oduševljeni raskošnim haljinama nadahnutima boho ili romantičnim stilom, minimalističke haljine idealno su rješenje za vaše proljetno-ljetne stajlinge

Ikona boho chic stila Sienna Miller među prvima je popularizirala romantične haljine upečatljivih uzoraka koje su bile savršen odabir za glumicu nježnih crta lica, a ovaj ljetni trend još uvijek je itekako prisutan na sceni.

Iako su lepršave cvjetne haljine unazad nekoliko sezona postale must have u garderobama slavnih trendesterica poput npr. Sofije Vergare ili Heidi Klum koje ne izlaze iz takvih varijanti haljina, ako i vi spadate među one modne zaljubljenice koje se nikako ne mogu zamisliti u takvim kreacijama, ne brinite.

  • +9
Minimalističke haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: H&M

Modni minimalizam uvijek je moderan bez obzira na aktualna modna kretanja, a jedna od zasigurno najpoznatijih obožavateljica takvog stila je i sjajno odjevena holivudska ljepotica Angelina Jolie koja vrlo rijetko nosi upečatljive uzorke ili boje.

U ormaru slavne 45-godišnje glumice prevladavaju bezvremenski modni komadi koje uvijek izgledaju trendi.

Ako ste ovih dana u potrazi za osvježenjem svojih proljetno-ljetnih komada i željeli biste se počastiti lijepom haljinom, pronašli smo nekoliko fantastičnih kreacija koji će se svidjeti ljubiteljicama nenametljive klasike.

Modni znalci se slažu kako ima nešto nevjerojatno privlačno u modnom minimalizmu što ga čini tako chic i elegantnim, pa su se poznati dizajneri ali i svima pristupačni brendovi okrenuli takvim varijantama haljina.

Od haljina košulja, slip haljina pa do T-shirt haljina, modni minimalizam je zavladao i profilima poznatih influencerica koje su entuzijastično i s puno stila prihvatile novi/stari modni trend.