MAISY BIDEN

Unuka američkog predsjednika ponovno privukla pozornost: Svojim odabirom majice sve je oduševila

03.05.2021 u 09:36

Bionic
Reading

Nakon što je na svečanoj inauguraciji početkom ove godine izvela vrhunski modni potez osvanuvši u paru tenisica Air Jordan, unuka američkog predsjednika Maisy Biden još jednom je uspjela privući pažnju javnosti svojim nekonvencionalnim modnim odbirom tijekom službenog izleta s djedom

Proteklog petka, Maisy Biden i njezina sestra Finnegan pridružile su se djedu, američkom predsjedniku Joeju Bidenu, u posjeti Philadelphiji u povodu proslave 50. godišnjice kompanije Amtrak. Tim je povodom 20- godišnja Maisy Biden brojne iznenadila pojavom u majici s poznatim portretom mladoga Joeja Bidena.

Spomenuta fotografija uoči inauguracije Joeja Bidena postala je glavna tema razgovora na društvenim mrežama, a prikazuje aktualnog američkog predsjednika u studentskim danima odjevenog u crvenu polo majicu i s velikim osmijehom na licu.

Uz majicu s likom slavnoga djeda, Maisy Biden pairala je sivi model kariranog blejzera, crne hlače opuštena kroja i odgovarajuću masku za lice dok je njezina starija sestra Finnegan osvanula u minijaturnoj košulja-haljini s dodatkom remena te ukrašenom takozvanim bandana uzorkom u bež tonovima.

Uoči djedove svečane inauguracije u Washingtonu, Maisy i Finnegan Biden nisu krile svoju naklonost prema Sashi i Maliji, kćerima bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame s kojima su imale priliku odrasti.

'Imale smo privilegiju vidjeti kako se naše dvije prijateljice osam godina kreću kroz ono što je bilo zaista teško na sasvim lijep način, a iz svega su izašle prizemne, skromne i pametne. Od njih dvije možemo samo učiti', svojedobno je izjavila Bidenova unuka Finnegan.

  • +3
Obitelj američkoga predsjednika Joeja Bidena Izvor: Profimedia / Autor: Mike Theiler - Pool via CNP / MEGA / The Mega Agency / Profimedia