MAMAC ZA POGLEDE

Jedna od najljepših žena svijeta okretala glave u pripijenoj kožnoj haljini koja ne pristaje svakome

24.05.2019 u 12:39

Bionic
Reading

Slavna fashionistica i bivša Miss Universe, Olivia Culpo, plijenila je pažnju u Cannesu, prošetavši centrom grada u pripijenoj kožnoj haljini koja savršeno ističe ljepotičine atribute

Lijepa modna influencerica, model i bivša Miss Universe u Cannes je stigla prije nekoliko dana povodom ovogodišnjeg Canneskog filmskog festivala. Jučer je u sklopu festivala održana i prestižna AmfAR Cannes Gala na kojoj je slavna brineta zablistala u prekrasnoj srebrnoj haljini s potpisom talijanskog dizajnera Ermanna Scervina.

27-godišnja ikona stila, koju na Instagramu prati vojska od četiri milijun pratitelja, isti je dan viđena i na ulicama Cannesa, dotjerana od glave do pete, a njezin stajling nije promaknuo ni paparazzima koji proteklih dana u Cannesu imaju pune ruke posla sa slavnim zvijezdama.

  • +10
Olivia Culpo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavna brineta, koja je javnosti poznata i po sudjelovanju u reality showu 'Model Squad', ali i po spornim ulogama u filmovima 'The Other Woman', 'Osjećam se lijepa' i 'Reprisal', okretala je glave u pripijenoj kožnoj haljini smeđe boje i pencil kroja, koja je istaknula ljepotičinu vitku figuru i bujne obline.

Riječ je o haljini koju je također dizajnirao Ermanno Scervino, a Culpo je cjelokupan stajling upotpunila nude štiklama od brušene kože i efektnim sunčanim naočalama s uzorkom kornjačevine.

Olivia Culpo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia