NEUKUSNO I JEFTINO

Što joj se dogodilo? Ikonu stila nikad nismo vidjeli u ovako lošem stajlingu

14.04.2019 u 13:36

Bionic
Reading

Najljepša žena svijeta, poznata influencerica i bivša Miss Universe Olivia Culpo ne zna za pogreške kada je moda u pitanju. Slavnu brinetu navikli smo viđati isključivo u odlično usklađenim i trendi odjevnim kombinacijama. Tim više nas je iznenadio stajling u kojem se lijepa Olivia pojavila na najvećem američkom glazbenom festivalu Coachela

Lijepa misica i fashionistica Olivia Culpo, koja svojim stilom odijevanja inspirira mnoge žene diljem svijeta, nedavno je učinila nešto za što smo mislili da se nikada neće dogoditi - modno je podbacila. Baš kao i mnoge poznate Amerikanke, 26-godišnja brineta uživala je na ovogodišnjem dugoočekivanom festivalu Coachella, za koji je izmijenila nekoliko stajlinga, no posljednji u nizu posebno je privukao našu pažnju.

Slavna ljepotica osvanula je na festivalu u gradu Indio odjevena u pomalo neukusan stajling, netipičan njenom uobičajenom stilu odijevanja.

Umjesto lepršave haljinice ili kombinezona u boho stilu, stajlinga kakav se najčešće može vidjeti na ovom glazbenom festivalu, lijepa brineta odlučila se plijeniti pažnju u traper bermudama i crnom crop topiću ispod kojeg je sve vrijeme provirivao sportski grudnjak leopard uzorka.

  • +7
Olivia Culpo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako su bermude ove godine u trendu, to ne znači da je način na koji ih je slavna ljepotica kombinirala odgovarajući. Da ih je možda uskladila s predimenzioniranom bijelom košuljom ili jednobojnom majicom i sakoom, to bi već bila potpuno druga priča.

Cjelokupan stajling Olivia je upotpunila efektnim i trendi natikačama na petu i jednako upečatljivom torbom-remenom te tankim zlatnim visećim naušnicama.

  • +18
Olivia Culpo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia