OLIVIA CULPO

Prelijepa brineta zaustavljala promet u pripijenoj haljinici od čipke

15.04.2019 u 11:44

Bionic
Reading

Atraktivna Olivia Culpo, proslavljena 'influencerica', bivša Miss Universe i manekenka, rijetko kad griješi u svojim modnim odabirima

Slavna brineta koja je svojedobno bila u vezi s Nickom Jonasom, voli smjele kombinacije koji laskaju njezinoj vitkoj figuri.

Zgodna Amerikanka prošetala se Palm Springsom u atraktivnom outfitu koji je malo koga ostavio ravnodušnim.

  • +4
Olivia Culpo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ljepotica je hrabro uskočila u seksi haljinu načinjenu od čipkaste haljine koja ne trpi nesavršenosti.

Olivia je ovu ženstvenu kreaciju s potpisom Majorelle upotpunila s bijelim salonkama, velikim naušnicama, retro naočalama modernih mačkastih okvira i simpatičnom minijaturnom ružičastom torbicom kakve su u posljednje vrijeme veliki hit.

  • +7
Olivia Culpo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dakako, ovakav stajling zahtijeva besprijekornu liniju, a Olivia se može pohvaliti tijelom iz snova što je rezultat naporne tjelovježbe.

LOOK DANA

Slavna ljepotica isfurala najpoželjniji stajling sezone i pritom pokazala zavidne trbušnjake

Pogledaj galeriju

'Volim biti u formi i zbog toga sam skinula aplikaciju s vježbama za svaki dan. To mi uvelike pomaže kada sam na putu, a to je često. Vježbe je lako raditi i od doma jer su prilagođene svima. Osim toga pomaže mi i meditacija koja me smiruje i zbog koje spavam po osam sati, što je jako bitno za ljepotu ali i zdravlje', otkrila je u jednom ranijem intervjuu Olivia Culpo.