novi hit

Jedan od najdosadnijih komada iz ormara postao je ultimativni trend: Vjerujte, i vi ćete ga nositi

03.03.2024 u 10:26

Bionic
Reading

Nova sezona u ormare donosi i nove trendove, a ovog proljeća u fokus dolazi jedan od najobičnijih i najklasičnijih komada - obična bijela majica. U šarenilu proljetnih trendova ovaj basic komad postaje poseban dodatak živahnih stajlinga

Zavodljivost i ljepota mode krije se u tome što istovremeno mogu postojati veliki i hrabri trendovi poput crvenih tajica, ali i jednostavni i suptilni trendovi koje baš svatko može vrlo lako uklopiti u svoj ormar.

Ovaj suptilan, ali snažan trend možda nije prvo što ćete uočiti na stajlingu trendseterica, ali je svakako onaj poseban detalj koji modnu kombinaciju diže na višu razinu.

Ako običnu bijelu majicu svedemo na osnove, zapravo je riječ o poprilično dosadnom i pomalo bezličnom komadu, stoga ne čudi to da su zaljubljenice u modu u vječitoj potrazi za novim načinima stiliziranja.

Trenutno je jedan od najvećih trendova nošenje bijele majice ispod džempera, a taj look zavladao je Instagramom. Majice su isključivo bijele boje i uvijek s okruglim izrezom, a mogu biti pripijene ili široke, dugih ili kratkih rukava. A džemperi koji se nose preko njih su s V-izrezom (ti su trenutno najpopularniji), okruglih ovratnika ili kardigani.

Ono što je posebno zgodno kod ovog trenda stiliziranja je to da majica kratkih rukava u kombinaciji s džemperom dodaje još jedan sloj koji sjajno izgleda, a uz to predstavlja zgodnu barijeru između kože i džempera koji nerijetko grebe i svrbi.

To znači da konačno možete odjenuti sve one džempere koje držite na dnu ormara i nikada ne nosite jer vas 'pikaju', a uz to ćete izgledati trendi i stilski dotjerano.

za vitke i duge noge

Ciao, Milano! Talijanke su prigrile odvažne stajlinge, a najveći hit su ovakve torbice i čizme

Pogledaj galeriju