ŽENA BEZ STIDA

Je li ovo najgore odjevena zvijezda?

26.06.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Bujna britanska starleta Katie Price, nekada poznata i kao Jordan, navikla je svijet na sve samo ne na samozatajno odijevanje. Čak joj je i majka zbog nedavnog neukusnog outfita javno poručila da izgleda kao ovca

Čovjek bi rekao da se majka Katie Price odavno navikla na kćerino nesmiljeno napadno odijevanje, na njezine dekoltee na izvol'te, vruće hlačice i mašnice na strateškim mjestima. Neprimjerene opravice, dakle one koje prelaze granice dobrog ukusa, zaštitni su joj znak već dugi niz godina.

Katie s vremena na vrijeme nadmaši i samu sebe te joj je majka Amy, kad je na internetu vidjela njezin outfit u kojem je izašla s dečkom Leandrom Pennom na večeru, ostala u šoku. Radilo se o crnim tajicama, toliko prozirnim da su joj se ispod jasno vidjele tangice. Tada je u realitty showu svoje kćeri izajvila da ipak mora malo misliti o svom imidžu. 'Za izlaske se odijevaj kao da imaš 33, a ne 18 godina. Izgledaš kao ovca', zavapila je gospođa Amy.

Ono što je zabrinulo Kateinu majku, priznajmo, daleko je 'uzorniji' oufit od mnogih u kojima su je obožavatelji imali prilike vidjeti. Starleta fura korzet haljinice tako duboko rezane na dekolteu da teško uspijeva krotiti goleme grudi u njima, a porub joj im i tamo dopušta izvirivanje stražnjice. Navedimo donje rublje, (pre)visoke štikle, vruće hlačice, a sve u ludim bojama, ponajviše onim bombona (s naglaskom na ružičastoj).

Uz sve to, prisjetili smo se malo i njezinih čudnovatih poza u čudnovatim outfitima u promocijske svrhe, ali i za naslovnice časopisa…