IPAK NIJE SVE U GENIMA

Jane Fonda priznala kako svoj izgled duguje plastičnim operacijama i javno požalila

20.09.2018 u 18:56

Bionic
Reading

Nema dvojbe da Jane Fonda izgleda senzacionalno i u 80. godini. No, oskarovka i aktivistica koja je tijekom života izgradila impresivno fitnes carstvo, priznala je kako svoj mladoliki izgled ne duguje samo dobrim genima, kako se do sada mislilo

'Drago mi je što izgledam dobro za svoje godine, no radila sam plastične operacije', priznala je glumica u HBO-ovom dokumentarcu 'Five Acts' koji prati njezin život. 'Neću lagati o tome', rekla je oskarovka.

Fonda je ranije priznala kako je radila zahvate na području oko očiju i vilice. 'Dosadilo mi je uvijek izgledati umorno', rekla je Fonda, no u dokumantacu koji se na HBO očekuje 24. rujna glumica je priznala kako se osjećala loše zbog činjenice da se želi podvrgnuti plastičnim operacijama.

S jedne strane mrzim to što sam imala potrebu promijeniti svoj fizički izgled da bih se osjećala OK', rekla je glumica. 'Voljela bih da je bilo drugačije. Volim starija lica. Volim se uživiti u lica. Voljela sam lice Vanesse Redgrave', dodala je slavna oskarovka.

  • +24
Jane Fonda i Helen Mirren Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Fonda je priznala kako bi voljela da je bila 'hrabrija'. 'No, to sam, što jesam', zaključila je glumica, svjesna toga da ne može promijeniti greške iz prošlosti.

Ono na što je posebno ponosna je to što je dan danas sačuvala odličnu liniju. I danas vježba s jednakom predanošću kao i nekad, a posebno voli pilates, no danas vježba ipak 'malo blažim tempom'.

U održavanju vitke linije i mladolikog izgleda glumica otkriva kako joj pomaže pravilno držanje. 'Kada se uspravim, to je onda posve drugi izgled', rekla je Fonda, dodajući kako su godine naposljetku samo broj.

  • +12
Jane Fonda Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia