JANE FONDA:

'Seks možete imati bez ljubavi, ali i ljubav bez seksa'

27.08.2018 u 11:34

Bionic
Reading

Iako je prije nekoliko godina izjavila kako je odustala od spojeva, 80-godišnja Jane Fonda i dalje ima snažna stajališta kada je riječ o vezama i seksu

'Seks i ljubav su dvije različite stvari. Seks možete imati bez ljubavi i ljubav možete imati bez seksa. Idealno bi bilo da dolaze zajedno', izjavila je ova dvostruka dobitnica Oscara na australskoj premijeri romantične komedije 'Klub zadovoljnih žena', dodajući kako je najbitnija stvar koju biste trebali tražiti u partneru ljubaznost, a to je lekcija koju je naučila tek prije desetak godina.

  • +3
Jane Fonda Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Tek sam u 70-im godinama života spoznala činjenicu da trebamo težiti ljubaznosti', priznaje Fonda, no usprkos ljubavnim savjetima koje rado dijeli, nedavno je izjavila kako je njezina 'trgovina' zatvorena kada je riječ o seksualnom životu.

'Više ne idem na spojeve, a išla sam sve do prije nekoliko godina. Danas, kada imam 80 godina, 'trgovinu' sam odlučila zatvoriti', izjavila je Fonda koja je u siječnju 2017. godine prekinula osmogodišnju vezu s glazbenim producentom Richardom Perryjem.

  • +22
Jane Fonda Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je odustala od seksualnog života, 80-godišnja Fonda nikad nije bila sretnija, osobito činjenicom da se nalazi u osmom desetljeću života.

'Imam 80 godina i iskreno mogu reći da je ovo najbolji dio mog života. To nije ono što sam očekivala, no još nisam gotova', priznaje Fonda.

LASKA LINIJI

Holivudska diva ovom je odjevnom komadu vjerna 50 godina

Pogledaj galeriju