ASTRO PREDVIĐANJE

Jacquesu se smiješi gladak prolazak u finale Eurosonga

07.05.2017 u 12:20

Bionic
Reading

Ovogodišnji hrvatski predstavnik Jacques Houdek pokušat će se izboriti za finale Eurosonga s pjesmom 'My Friend'. Nastup na natjecanju u Kijevu od 9. do 13. svibnja bit će kruna karijere pjevača koji vrhunskim vokalnim izvedbama godinama izaziva divljenje

Rođen u znaku Ovna 14. travnja 1981, Jacques se školovao u Zagrebu i na američkom glazbenom sveučilištu Berklee.

Otkad se 2000. počeo baviti pjevanjem, izrastao je u jednog od najuspješnijih hrvatskih pjevača te je nagrađen s četiri Porina.

Bez dlake na jeziku

Horoskop nam otkriva Jacquesa kao tipičnog predstavnika znaka Ovna. Spoj Sunca, Merkura, Venere i Marsa u tom znaku pokazuje da je izrazito strastven i da se srčano predaje svemu što radi.

Skladna suradnja spomenutih planeta u Ovnu s Neptunom u Strijelcu, znak su visoke kreativnosti, mašte i umjetničkog dara.

Pod utjecajem svog borbenog vladara Marsa iskren je i spontan, a ponekad i nagao i nepromišljen. Sukob njegova Merkura u Ovnu s Jupiterom i Saturnom u Vagi, upućuje na teškoće u komunikaciji i povremeno nespretno sročene izjave.

Osim Ovna, u njegovom je natalnom horoskopu istaknut i utjecaj Djevice i Vage. Zahvaljujući Mjesecu u Djevici, daje sve od sebe na profesionalnom planu, a jednak pristup zahtijeva i od drugih. Element Vage unosi u njegov život nedoumice, koje uspješno prikriva šalama i smiješkom.

Na predstojećem Eurosongu, koji će se održati idućeg tjedna, Jacques će zastupati  Hrvatsku s pjesmom 'My Friend' koju smatra svojim najboljim uratkom. Budući da će na dan polufinala 11. svibnja Mjesec ući u njemu naklonjenog Strijelca, za očekivati je gladak prolazak u finale koje je na rasporedu dva dana kasnije.

I 13. svibnja planeti će mu biti saveznici jer će Mjesec u Strijelcu pomagati njegovo Sunce i Veneru, dok će Venera u Ovnu istovremeno doći u kontakt s njegovim Merkurom. Valja uzeti u obzir i da doticaj hirovitog Urana s Jacquesovim Suncem, Marsom i Venerom donosi mogućnost iznenadnih preokreta na koje on i njegova ekipa ne računaju.

Budući da se radi o nepredvidljivom Uranu, teško je predvidjeti u kojem će se smjeru preokreti odvijati. Izvjesno je međutim da će pod okriljem dugoročno povoljnog Saturna njegova karijera ostati stabilna neovisno o ishodu natjecanja u Kijevu.

YouTube Autor: YouTube