Aquaphor

Izvorska voda u vašem domu

20.12.2019 u 09:33

Bionic
Reading

Kvalitetna voda za piće odavno je prestala biti darom prirode. Danas smo prisiljeni pronalaziti čistu vodu, obično je kupujući u trgovinama. No, je li to najbolje rješenje?

Kao jedan od vodećih proizvođača filtera za vodu u svijetu, Aquaphor svoje mjesto tehnološkog lidera na tržištu pročišćavanja vode u domaćinstvu duguje dugogodišnjem iskustvu i pažnji prema specifičnim problemima pročišćavanja vode u različitim uvjetima.

Jedinstven na tržištu, automat za pitku vodu Aquaphor DWM RO-101S uklanja klor, mehaničke i koloidne čestice, organske nečistoće, teške metale, nitrate i druge nečistoće iz vode za piće. Pritom u potpunosti neutralizira strani okus, miris i boju vode, a prikladan je za pročišćavanje kako vode iz gradskog vodovoda, tako i vode iz lokalnih vodoopskrbnih sustava. Aquaphor DWM omogućuje vam da u svojem domu napravite fiziološki potpunu vodu za piće, dvostruko mineraliziranu.

Aquaphor DWM osigurava visoku brzinu filtracije sa zalihom čiste vode od 5 litara. Može zadovoljiti potrebe za vodom velike obitelji, a voda iz uređaja preporučuje se i za dječju prehranu.

Ovaj izvanredno kompaktan i efikasan uređaj stane ispod svakog sudopera, a usto je jednostavan za održavanje.

Automat za pitku vodu Aquaphor DWM RO-101S garancija je čiste, ukusne i korisne vode u vašem domu.