MODNA INSPIRACIJA

Ne odustajete od skinny traperica usprkos padu popularnosti? Ovako ih se danas isplati nositi

21.04.2021 u 14:43

Bionic
Reading

Nakon što su iz sezone u sezonu uvjerljivo vladali modnom scenom skinny modeli traperica više nisu najzanimljiviji trend u svijetu denima, no i dalje dominiraju policama trgovina, kao i stajlinzima brojnih dama koje ih se ne odriču usprkos padu popularnosti

Skinny modelima traperica godinama se predviđa propast, no usprkos pojavi nekih novih trendovskih silueta, brojne dame i dalje im pokazuju svoju naklonost. Ukoliko vam je ponestalo ideja za njihovo stiliziranje, donosimo vam pet rješenja za novu proljetnu sezonu.

Jesu li skinny modeli traperica out? I da i ne. Ovih pet odjevnih kombinacija pokazuju da se one i dalje mogu nositi.

Kombinacija broj jedan: Uske traperice, baloner i sandale s remenčićima

Ovu kombinaciju sa skinny trapericama u glavnoj ulozi proslavila je slavna britanska manekenka Rosie Huntington- Whiteley. Baloner, predimenzionirana košulja i uske traperice tri su klasična odjevna komada s kojima u kombinaciji ne možete pogriješiti, a uvijek izgledaju šik. Uz to, ova slavna Britanka kombinira vruće sezonske trendove poput torbe s remenom od lanaca i sandala s tankim remenčićima, čijoj ćemo velikoj popularnosti svjedočiti i ove godine.

Kombinacija broj dva: Uske traperice, combat čizme i sako

Borbeni modeli čizama uvjerljivo su dominirali modnom scenom u zimskim mjesecima, a u prevrtljivim proljetnim danima činit će odličnog stilskog partnera skinny trapericama i predimenzioniranom sakou u duhu 80-ih, što dokazuje primjer modne influencerice Xenie Adonts.

Kombinacija broj tri: Uske traperice, bajkerica i starke

Skinny traperice vjerojatno se nikada neće riješiti svog rokerskog imidža, a kako biste ga u stajlingu posebno naglasili, neće pogriješiti kombinirate li ih uz vječnu bajkericu i podjednako kultne tenisice brenda Converse, poput poznate zaljubljenice u modu Freye Killin. Njezin odabir plavog modela skinny traperica pomalo razbija izgled, a ukoliko ga želite dovesti do krajnosti, možete odabrati crnu verziju traperica i istaknuti bendovsku majicu ispod jakne.

Kombinacija broj četiri: Uske traperice, majica s podstavljenim ramenima i čizme do koljena

Prošlogodišnje sezone proljeće/ljeto majice s podstavljenim ramenima postale su must have na modnoj sceni, a brojni vjeruju da će se njihova popularnost nastaviti potvrđivati i u narednim mjesecima. Da su jednostavna rješenja sa skinny trapericama u glavnoj ulozi ujedno najbolja, dokazuje primjer influencerice Tanije Sarin Arardian. Bijeli model majice s podstavljenim ramenima vješto je kombinirala sa skinny modelom traperica, pridruživši im čizme do koljena. Ova stilska igra s proporcijama odjevnih komada pomaže kreirati laskav izgled.

Kombinacija broj pet: Uske traperice, životinjski uzorak i cipele mule

Svojim stajingom modna influencerica Amiyah Morina dokazuje dvije stvari – prvo da skinny traperice i dalje izgledaju dobro, a drugo da zebrasti uzorak čini opaku konkurenciju uzorku leoparda. Kako bi dodatno izdužili figuru u skinny trapericama, nećete pogriješiti odabirom cipela mule, dovoljno udobnim zahvaljujući širokoj i stabilnoj peti.

  • +10
Cipele mule Izvor: Promo fotografije / Autor: promo