PAMETNA INVESTICIJA

Izgledaju luksuzno, čak i ako ih platite stotinjak kuna: Maja Šuput ima čizme koje bi svaka žena trebala imati u svom ormaru

27.11.2020 u 13:23

Bionic
Reading

Pandemija nije uspjela uništiti biznis Maje Šuput koja i u trudnoći radi punom parom. Pjevačica na svom Instagramu reklamira razne brendove, uključujući vlastiti - Majushka, a koliko je šoping groznica Crnog petka pozitivno utjecala na njen biznis, dala je do znanja i svojim fanovima na Instagramu. Svima se zahvalila na povjerenju, objavivši sliku u zanimljivom stajlingu

'Pusa od nas usred fenomenalne Black Friday groznice. Ludilo na Majushka.com, hvala vam na povjerenju', napisala je vrckava pjevačica koja sa suprugom Nenadom Tatarinovom iščekuje njihovo prvo zajedničko dijete.

Obožavatelji su brže-bolje pohvalili proizvode, ali i izgled buduće mame koja izgleda kao da nije dobila ni grama u trudnoći. Lijepa pjevačica i dalje je vjerna provokativnim odjevnim kombinacijama koje otkrivaju kožu, a na posljednjoj fotografiji koju je podijelila s fanovima zablistala je u bijeloj košulji i vrućim hlačicama koje u prvi plan stavljaju njene vitke noge.

Stajling je zaokružila smeđom kožnom jaknom i visokim čizmama u istoj nijansi, poznatoj kao boja konjaka. Obuća i torbe u boji konjaka izgledaju vrlo luksuzno i općenito puno skuplje od istih modela u drugim bojama, čak i ako ste na njih potrošili stotinjak kuna.

Baš zato jedne ovakve čizme bi u svom ormaru trebala imati svaka žena koja drži do svog izgleda. Odaberite klasičan model čizmi koje ćete moći nositi dugi niz godina i kombinirati na sto i jedan način.

  • +5
Čizme u boji konjaka Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije