DAN KOJI PAMTI

Maja Šuput otkrila kako je suprugu obznanila vijest da će postati otac: 'Ruke su mi se tresle, Nenad je zaplakao'

20.11.2020 u 20:48

Bionic
Reading

Sa suprugom Nenadom, pjevačica Maja Šuput u slatkom je iščekivanju prinove, a svojim vjernim obožavateljima na Instagramu sada je odlučila otkriti na koji je način svom suprugu priopćila vijest da će postati otac

Fotografiju koja je nastala u srpnju, a na kojoj pozira sa dignutom majicom i natpisom 'beba' na trbuhu ispisanim crvenim ružem, domaća pjevačica podijelila je sa svojim pratiteljima napisavši: 'Dan koji nam je promijenio život. To jutro saznala sam da sam trudna i od apsolutnog šoka, uzbuđenja i jednog potpuno neopisivog stanja uma jedino što sam uspjela na brzinu jest nacrtati ovu mega likovnu umjetnost na trbuhu da tako priopćim mužu da će postati otac. Toliko su mi se ruke tresle da nisam uspjela stisnuti 'rec' kad je ušao iako sam mobitel postavila na pravo mjesto... Njegovu zbunjenu facu nikada neću zaboraviti, samo je uspio nakon nekoliko trenutaka reći BEBA???? I počeo plakati. Onda smo se malo plakali u duetu'.

Budućim roditeljima Majini pratitelji još jednom su iskoristili priliku kako bi im čestitali na dolasku prinove, a iako zna spol djeteta pjevačica ga javnosti još uvijek ne želi otkriti.

Sa Nenadom Tatarinovim, Maja Šuput uplovila je u bračnu luku u svibnju prošle godine na bajkovitom vjenčanju u Istri.

Maja Šuput i Nenad Tatarinov Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL