ZAHVALNO ZA ODRŽAVANJE

Maja Šuput ima novu frizuru: Odvažila se na trendi šiške, a fanovi joj poručili: 'Neprepoznatljiva si'

22.11.2020 u 19:00

Bionic
Reading

Maja Šuput je promijenila frizuru i sudeći po komentarima na njezinom Instagramu, nove šiške joj sjajno pristaju

Maja se odlučila na trendovske curtain šiške kakve fura sve više poznatih i nepoznatih dama u Hrvatskoj, a čini se da joj je frizer pomalo i skratio kosu.

Šiške su ove jeseni popularnije nego ikad, a najveći trend je dorađena verzija 'the shag' frizure koju su u 70-ima furale sve vodeće rock zvijezde. Najveća prednost ove frizure sa šiškama je što daje volumen i jednostavna je za održavanje.

Ipak, Maja se nije odlučila za varijantu slojevito rezane, razbarušene kose sa šiškama kakvu je furao David Bowie, nego za varijantu zavjesa-šiški koje, iako izgledaju uglađenije od 'the shaga', uvjerljivo su najjednostavnije za održavanje i trpe neredovite odlaske frizeru.

Neke od njenih obožavatelja nova je frizura podsjetila na Crystal Carrington iz jedne od najpopularnijih sapunica svih vremena, serije 'Dinastija', ali i na vlastitu majku.

Dok su oni mišljenja da su šiške Maju postarale, jedna obožavateljica joj poručuje da je kao djevojčica. No, većina ih se slaže da joj nova frizura odlično stoji.

'Predivna frizura, obara. Svaka čast malo na promjeni. Izgledaš mlađe i odmah bolje, a ne ono jedna te ista frizura i stil', 'Wow neprepoznatljiva si.... ali u jaaakooo pozitivnom smislu', 'Super friz', 'Ovo ti je najbolja frizura ikad', neki su od pozitivnih komentara kojima su obožavatelji zasuli Maju.

  • +15
Maja Šuput otvorenje toaleta u Mintu Izvor: Promo fotografije / Autor: Majushka