MODNE IGRICE

Izazovan stajling odvažne Lejle Filipović

16.10.2016 u 13:53

Bionic
Reading

Jedan od smjelijih stajlinga ovoga tjedna pokazala je bivša misica Lejla Filipović pojavivši se na završnoj večeri Bipa fashion.hr-a u odvažnoj haljini dizajnerice Kristine Burje

U crnoj haljini dužine do koljena, napravljene od različitih materijala, mrežastih i prozirnih dijelova, Lejla Filipović je pokazala svoju drugu stranu – modno odvažniju.

Seksi haljinu kao stvorenu za žene koje se ne boje modnih rizika i koje žele biti primijećene Lejla je sjajno nosila podredivši joj ostatak stajlinga. Haljina nosi potpis Krie Designa, iza kojeg stoji dizajnerica Kristina Burja, poznata po svojem boho, rock glam i glamuroznom izričaju.

Uz ovako opako smjelu haljinu Lejla je nosila crne gležnjače ukrašene zlatnim gumbima, koje su naglasile njezine duge i vitke noge, a odlučila se i za trenutačno najpopularniji beauty trend - usne naglašene tamnim ružem. Njezin odabir bila je tamnoljubičasta nijansa, dok je oči istaknula crnim tušem koji je stvorio mačkasti look.

Bob frizurom i gustim šiškama Lejla je pokazala novo lice, pretvorivši se iz romantične u opasno zgodnu ljepoticu koja se ne boji pokazati svoju seksi, pomalo mračniju stranu.