oversized je in

Izabel Kovačić ima hit kaput sezone, a popularnom uzorku nije odoljela ni Severina

16.02.2023 u 13:56

Bionic
Reading

U mjesecima kada kaputi i jakne čine sastavni dio outfita, mnoge ljubiteljice mode posežu za posebnim i upečatljivim kaputima koji će razigrati njihove kombinacije. Trendi kapute rado nose Izabel Kovačić i Severina, a pepita uzorak ove godine posebno je rado viđen u svjetskim metropolama, ali i u Splitu

U vrijeme kada smo prisiljeni na slojevito odijevanje, često smo nezadovoljni što većinu našeg outfita prekrivaju jakne. Upravo zato, postale su ključni statement komadi zimskih kombinacija, a ove sezone oversized kaputi na tronu su svih stylish zimskih kombinacija.

Jednostavnost je uvijek in, no ponekad se zaželimo nečeg upečatljivijeg. Upravo takav kaput s potpisom brenda Miu Miu ove sezone nosi omiljena hrvatska wagsica Izabel Kovačić koja londonskim i pariškim ulicama ponosno šeta kaput koje bi pohvalili mnogi iz svijeta mode.

  • +2
Izabel i Mateo Kovačić Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL

Oversized kaput pepita uzorka pun je pogodak, a vlasnica brenda Lunilou kombinira ga uz moćne street kombinacije. Ove je zime prošetala s Mateom Kovačićem i njihovim sinčićem u sivom odijelu koje je izgledalo još moćnije kada je Izabel preko njega odjenula trendi predimenzionirani kaput.

Lijepa Izabel trenutno uživa u francuskoj metropoli koja je sinonim za modu, a kombinaciju koju je odabrala za dan u Parizu ne bi se postidjela nijedna chic Francuskinja.

Bijela košulja i mom fit traperice nepogrešiv su spoj, a novu dimenziju dobio je chunky crnim čizmama i kaputom pepita uzorka. Poveznicu s Francuskom Izabel je povukla torbom s potpisom luksuznog francuskog brenda Hermes.

Koliko je pepita uzorak ove godine biti popularan znala Severina već u siječnju kada je prošetala svoj kaput trendi uzorka.

Kaput naglašenih ramena s potpisom je danskog brenda Rotate, a uspješna Splićanka nosila ga je jedne sunčane nedjelje uz crnu midi haljinu i crne Chelsea čizme. Modni dodatak koji nije mogao proći nezamijećeno svakako je i YSL ruksak koji Severina rado nosi u ležernim kombinacijama.

  • +5
Severina Izvor: Cropix / Autor: MATIJA HABLJAK/NEL PAVLETIC/PIXSELL/RANKO SUVAR / CROPIX