zna odabrati

Kožna minica i čizme koje nikad ne izlaze iz mode: Severina ima novi stajling i izgleda bolje no ikad

16.02.2023 u 08:59

Bionic
Reading

Severina je prozvana kraljicom naše estrade, no sudeći prema stajlinzima koje redovito pokazuje, na dobrom je putu postati i modnom ikonom. Njezino novo izdanje užarilo je društvene mreže

Zna Severina jako dobro kako stajlinzima privući pažnju, a nekako uvijek joj za rukom polazi odabrati baš onu odjevnu kombinaciju koja će izazvati oduševljenje njezinih obožavatelja. Bilo da se radi o stajlingu za putovanje, scenskom nastupu, šetnju gradom ili slobodno vrijeme, jedno je sigurno – Severina ne prolazi neopaženo.

Prije koji dan nastupila je u Varaždinu i pri tome zablistala u čipkastom kombinezonu, a uslijedio je nastup u susjednoj Sloveniji, gdje je poznata pjevačica pokazala da se i u jednostavnijim modnim formama itekako dobro snalazi. Nema sumnje, Severina žari i pali kako glazbenom, tako i modnom scenom.

Odjevena u kratku kožnu minicu na preklop i 'običnu' bijelu majicu, Seve, koja je prošle godine proslavila 50. rođendan, stajling vječne školarke začinila je upečatljivim detaljima u pomalo rokerskom duhu. Našle su se tu još uvijek jako trendi combat čizme, širi remen dvostrukog kopčanja koji je istaknuo vitak struk, a bijela majica podignuta je sjajnim detaljima oko vrata.

Čarape sitnog mrežastog uzorka samo su pojačale senzualni prizvuk ove kombinacije. Severina je njome dokazala da su u modnom ormaru neki komadi doista vječni – combat čizme, bijela majica i kožna minica, naravno, ako ste dovoljno odvažni.

Komentari, naravno, nisu odustali, a mnogu su pohvalili njezinu vitku figuru. Tako je jedna obožavateljica napisala: 'Severina, najljubaznije Vas molim, napišite mi u privatnoj poruci što jedete tijekom jednog dana?' Usrećit ćete jednu duboko nesretnu, a pobožnu ženu!' Matija Vuica uz emotikon u obliku srca samo joj je kratko napisala: 'Djevojčice.'

  • +9
Severina u varaždinskoj Areni Izvor: Promo fotografije / Autor: MATEA SMOLČIĆ SENČAR I DARIO HORVAT