kombinacija za privlačenje pogleda

Izabel Kovačić ima odlično odijelo, a stajling je začinila torbicom koja je vrući hit među trendsetericama

23.01.2023 u 10:16

Bionic
Reading

Odijela, modni komadi koji su istovremeno moćni i vrlo ženstveni, već nekoliko sezona vladaju modnom scenom uspješno zamjenjujući čak i haljine. Ovaj trendi modni komad u ormaru ima i zanosna Izabel Kovačić koja je na Instagramu pokazala stajling koji momentalno privlači pažnju, a tu je i model torbice koji je vrući hit na modnoj sceni

Zelena možda nije prva na listi hit boja za sezonu pred nama, no nakon stajlinga koji je Izabel Kovačić pokazala na svom Instagram profilu velika je šansa da ćete poželjeti garderobu osvježiti kakvim zelenim komadom.

Uspješna poduzetnica i supruga Matea Kovačića za još jedan itekako uspješna dnevni stajling spojila je odijelo s kratkim, bijelim topom, dodala torbu koja je u svijetu zaljubljenica u modu trenutno jedna od najpoželjnijih te servirala stajling koji sigurno privlači poglede.

Dani kada su odijela bila rezervirana samo za strogi, profesionalni look davno su iza nas. Kombinacija hlača i sakoa danas predstavlja zavodljiv i upečatljiv spoj koji istovremeno djeluje vrlo moćno i ženstveno. Pri tome su dopuštene sva modna poigravanja u vidu spuštenog ili visokog struka, overiszed sakoa te dodanih nabora koji odijelu daju vrlo trendi prizvuk.

  • +2
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Izabel je za oko zapelo odijelo u mint zelenoj boji, a ono što ovaj mode čini posebno zanimljivim je visok struk s preklopom koji djeluje vrlo laskavo te dulji sako s dojmljivom kragnom u obliku traka koje su puštene da jednostavno padaju. Izabel je sve začinila i kratkim bijelim topom i sunčanim naočalama, a na ramenu je nosila Bottega Veneta Jodie torbu koja je trenutno apsolutni modni favorit kojeg nose 'it' djevojke na ulicama Los Angelesa, New Yorka i Pariza.

  • +9
Bottega Veneta Jodie torba Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Naime, Jodie torba slavnog brenda Bottega Veneta postala je glavni dodatak nove generacije super djevojaka, a predvodi ih diktatorica trendova Hailey Bieber, a njome svoje stajlinge upotpunjuju i Kendall Jenner i poznata ljubiteljica minimalizma Rosie Huntington-Whiteley. Bilo u kožnoj varijanti ili pak onoj s krznom, ova torba koja dolazi u tri dimenzije lako se nosi uz elegantne, ali i one znatno ležernije kombinacije. Zavodljivošću ovog modela nije odoljela ni Izabel, a vlasnica brenda Lunilou sjajno ju je spojila u ženstven, dnevni look koji osvaja chicom prožetim elegancijom.