U VISOKOM DRUŠTVU

Izabel Kovačić družila se sa svjetskim zvijezdama u Londonu, a njezin stajling sve je očarao

03.12.2019 u 17:19

Bionic
Reading

Londonski Royal Albert Hall sinoć je vrvio vojskom slavnih ljepotica zahvaljujući novom izdanju dodjele nagrada British Fashion Awards. Svečanoj ceremoniji prisustvovale su brojne slavne zvijezde iz modne industrije, a prestižnim crvenim tepihom prošetale su i uspješne supruge hrvatskih nogometaša, Mirela Forić Srna i Izabel Kovačić

Sinoć je čuvena dvorana Royal Albert Hall u Londonu vrvila svjetskim zvijezdama, uključujući manekenku Naomi Campbell i dizajnera Gorgia Armanija kojima je uručena nagrada za životno djelo, te Rihannu koja je kući ponijela nagradu Urban Luxe za njezin luksuzni modni brend Fenty pokrenut prije manje od godinu dana.

Među slavnim uzvanicima našle su se i dvije dobro poznate Hrvatice. Na prestižnoj dodjeli družile su se supruge naših nogometaša i bliske prijateljice, Mirela Forić Srna i Izabel Kovačić koje se i same bave poslom usko povezanim s modom, a i obje su svojevremeno živjele u Londonu, pa nimalo ne čudi što ih se moglo vidjeti na ovoj modnoj manifestaciji.

BRITISH FASHION AWARDS

Nema tko sve nije bio na glamuroznoj dodjeli modnih nagrada: Pogledajte sve stajlinge slavnih ljepotica

Pogledaj galeriju

Supruga bivšeg kapetana hrvatske nogometne reprezentacije, Darija Srne, vlasnica je hrvatskog modnog portala Buro 24/7, dok je supruga Matea Kovačića prije nekoliko godina pokrenula modni brend posvećen djeci Lunilou.

View this post on Instagram

British Fashion Awards 2019

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Izabel Kovačić podijelila je na svom Instagram profilu fotografije s crvenog tepiha na kojoj ona i Mirela poziraju dotjerane od glave do pete u društvu slavne manekenke Adut Akech Bior.

37-godišnja Mirela Forić Srna je za prestižnu dodjelu odabrala crnu satensku haljinu bez rukava s dodatkom bijele čipke, dok je 12 godina mlađa Izabel Kovačić pažnju plijenila u elegantnoj maksi haljini na jedno rame s dugačkim prorezom u kombinaciji crne i pink.