IZDANJE BEZ GREŠKE

Izabel Kovačić besprijekorno je skockana i kad krene u muzej: Hit tenisice i prepoznatljiva torbica

20.11.2019 u 14:55

Bionic
Reading

Izabel Kovačić, lijepa supruga našeg reprezentativca Matea Kovačića, aktivna je na društvenim mrežama te svakim danom ima sve brojniju vojsku obožavatelja

Jedna od najpoznatijih domaćih wagsica redovito dobiva komplimente na račun svojih stajliš izdanja pa se na Instagramu pohvalila ovim outfitom kojim je dokazala kako je modne lekcije svladala s najboljim ocjenama.

Atraktivna Izabel, čiji suprug igra u londonskom klubu Chelsea, ponovno je izazvala pravu pomutnju na društvenim mrežama složivši cool stajling za šetnju Londonom i posjet muzeju kraljice Victorije i kralja Alberta.

Lijepa Izabel, koja se prije dvije godine udala za Matea na bajkovitom vjenčanju u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, u dnevnom stajlingu za peticu pokazala je kako je itekako dobro upućena u modne trendove.

  • +3
Izabel Kovačić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Na svoj je profil postavila fotografiju na kojoj pozira u trendi kožnom kaputu do koljena nadahnutim modom 90-ih, a ovaj statement odjevni komad podignula je kožnom kapom, kakve su veliki hit ove sezone. Svijetle traperice kraćih nogavica zgodna Zagrepčanka uparila je s bijelim glomaznim tenisicama s potpisom prestižnog brenda Balenciaga, a na ramenu se našla prepoznatljiva Chanelova torbica.

Ovaj se ležerni look jako svidio njezinim fanovima koju su je obasuli komplimentima: 'Prekrasna', 'Cute & sweet', 'Beautiful', 'Kraljica'...

Inače, poduzetna ekonomistica, koju su britanski mediji zbog ljepote i bujne kovrčave kose svojedobno usporedili sa Shakirom, ovoga je ljeta lansirala svoju liniju kozmetičkih proizvoda pod nazivom Bella, a još je 2015. sa sestrom Ivanom Lučić pokrenula liniju organskih i ekoloških proizvoda za bebe, koja uključuje mokasine, jastuke i slične proizvode pod nazivom Lunilou.