SVE SU ŠARMIRALI

Žive ljubavnu idilu: Izabel i Mateo Kovačić plijenili pažnju na promociji autobiografije Luke Modrića

18.11.2019 u 13:41

Bionic
Reading

Među brojnim uzvanicima na promociju knjige 'Moja igra' Luke Modrića u nedjelju navečer stigao je i njegov prijatelj i nekadašnji suigrač u Real Madridu. Jedan od naših najljepših ljubavnih parova na sceni čija ljubav traje još od srednjoškolskih dana, Izabel i Mateo Kovačić blistali su od sreće i zadovoljstva spremno pozirajući ispred kamera fotoreportera

Samozatajni i jednostavni par u hotel Esplanade stigao je držeći se za ruku, a iza njih su koračali Marcelo Vieira i njegova supruga Clarisse Alves. Dobro raspoloženi nogometaš Chelsea i hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić i njegova prelijepa supruga, ekonomistica Izabela, sretnim osmjesima još su jednom pokazali kako i nakon osam godina ljubavi, od kojih su dvije bračne, jednakim žarom uživaju jedno u drugome.

Podsjetimo, vjenčali su se 17. lipnja 2017. godine, nakon osam godina veze. Zaljubili su se dok je on bio ministrant u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, a ona je pjevala u župnom zboru Lilium.

Sa samo 25 godina naš nogometni reprezentativac Mateo Kovačić postao je najskuplji igrač u povijesti hrvatskog sporta. U transferu vrijednom vrtoglavih 50 milijuna eura, Kovačić je iz Real Madrida prešao u londonski Chelsea.

  • +35
Zagreb: Sportska elita okupila se na predstavljanju knjige Luke Modrića Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Perfektno govori njemački, talijanski, engleski i španjolski. Britanski mediji Izabel Kovačić, suprugu najskjupljeg hrvatskog igrača uspoređuju sa Shakirom, a brojni fanovi prozvali su je 'kraljicom Londona'.