vatreno izdanje

Ivana Mišerić nakon fotografija u badiću očarala novom u 'opasnoj haljini'

08.07.2022 u 18:53

Bionic
Reading

Radijska voditeljica zadnjih dana podiže ionako visoke ljetne temperature zavodljivim poziranjima. Rijetko je viđamo u 'dosadnim' modnim kombinacijama, a nakon fotografija u kupaćem kostimu, sve je ostavila bez daha u bijeloj haljini ispod koje, čini se, ne nosi donje rublje

Ivana Mišerić jedna je od, kako tvrde fanovi, najljepših domaćih zvijezda, a svojom pojavom rijetko koga ostavlja ravnodušnim. Nedavno je odradila kampanju za novu kolekciju Karat Jewelry gdje je odjenula bijelu seksi kreaciju koju je sada odlučila pokazati u cijelosti.

'Opasna haljina', kratko je opisala fotografiju. Uska haljina midi dužine s ekstremno visokim prorezom pokazala je njezine tetovaže i vitke noge. Komplimenti pljušte, a njezin izgled se svidio i poznatim Hrvaticama - Elli Dvornik, Tini Walme, Aniti Dujić, Albini, Gabrijeli Pilić.

Mnogi gledatelji se te Velikogoričanke sjećaju još iz doba kada je bila članica žirija RTL-ovog 'Hrvatska traži zvijezdu'. Atraktivna plavuša upečatljivih očiju od tada se drugačije šminka, a i njezin modni izričaj s godinama je evoluirao.

Ranije je za tportal otkrila je i da je moda ne zanima previše, ali da trendove ipak prati.

'Pratim koliko 'uberem' preko Instagrama od cura koje vole modu i lijepo kombiniraju odjeću, a i vidim po medijima ono što se nosi, nezaobilazne članke o trenutnim hitovima sezone. Kliknem i ja na to ako naletim. Evo, sad ste mi dali misliti - ne znam što je hit, sve se danas nosi, što ne? Aaa, znam, zmijski uzorak se nosi, je l' da? OK mi je to, imam baš takve čizme kupljene otprije šest godina, eto, opet su moderne. I staro super posluži', ispričala nam je tada.

  • +7
Ivana Mišerić x Karat Jewelry Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Karmen Poznic Bozic