jedinstveno iskustvo

Ivana Mišerić s dragim za vikend pobjegla iz Zagreba, pokazala je u čemu su osobito uživali

25.04.2022 u 10:45

Bionic
Reading

Radijska voditeljica je zaljubljena, već neko vrijeme je u vezi s Draženom Kovačevićem, 34-godišnjim IT-jevcem koji živi u Istri. Unatoč udaljenosti od dvjestotinjak kilometara i obavezama, par se uspijeva viđati dovoljno često. Sudeći prema fotografijama, očito dijele i slične interese

Proteklog vikenda zaljubljeni golupčići otišli su do Slovenije, točnije samo nekoliko kilometara od Maribora, u mjesto Poljčana. Guštali su na suncu i u finim delicijama na ponešto drugačijoj destinaciji idealnoj za vikend izlet, posebice ljubiteljima životinja - alpaka.

'Ostvarenje sna jučer u Sloveniji! Alpake! Napokon! Kakve predivne, pitome i posebne životinje… malo sam si bila izvan sebe! I danas sam', ne krije oduševljenje Ivana Mišerić. Nema onog tko se od njezinih pratitelja nije raznježio životinjama iz porodice deva koje potječu s južnoameričkih Anda.

Podjetimo, voditeljica je velika ljubiteljica životinja, a život dijeli sa samojedom Fridom. Prije dvije godine prekinula je ljubavnu vezu s poduzetnikom Sandrom Murom, nakon čega se vratila u obiteljsku kuću u Velikoj Gorici, a krajem prošle godine medijima je izjavom dala naslutiti kako se u njenom životu pojavio novi muškarac. Dražena je upoznala na ljetovanju 2020.

  • +5
Ivana Mišerić Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL