zavodljiva dama

Ivana Mišerić podiže ionako visoke temperature pozirajući u badićima

28.06.2022 u 09:33

Bionic
Reading

Ljetne vrućine traju već neko vrijeme pa se mnogi odlučuju za odmor ili barem kraće osvježenje na moru ili bazenu. Brojne poznate Hrvatice vodile su se upravo time te su već odradile svoje prvo kupanje i pokazale kupaće kostime koje su izabrale za ovu sezonu. Među njima je i radijska voditeljica Ivana Mišerić

Nazivaju je jednom od naših najatraktivnijih voditeljica, a ona to stalno potvrđuje i svojim objavama na društvenim mrežama. Ivana Mišerić pokazala je svoju zavidnu liniju fotografijama snimljenim u morskom ozračju.

Najprije je pozirala u bijelom dvodijelnom kupaćem kostimu zaogrnuta bijelom košuljom, a potom i kraj bazena u crnom jednodijelom badiću. Komentari su očekivano, mahom pohvalni. Padaju komplimenti i emotikoni vatre.

Inače, Ivana je sretno zaljubljena. Krajem prošle godine je pokazala dečka, Dražena Kovačevića. 34-godišnjim IT-jevca koji živi u Istri upoznala je na ljetovanju prije dvije godine. Podsjetimo, nakon što je prekinula vezu s poduzetnikom Sandrom Murom, nakon čega se vratila u obiteljsku kuću u Velikoj Gorici, svoj ljubavni život je odlučila je dozirano predstavljati u javnosti.

  • +3
Ivana Mišerić Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL