POhvale PLJUŠTE

Crveni ruž i biseri: Ivana Mišerić za ovaj zavodljivi stajling dobila je samo komplimente

06.02.2022 u 20:38

Bionic
Reading

Ivana Mišerić, po mnogima jedna od naših najljepših voditeljica, za glamurozno izdanje u kojem je pozirala na Instagramu, dobila je bezbroj pohvale svojih vjernih obožavatelja

Plavokosa radijska voditeljica Ivana Mišerić odlučila se za modni klasik - malu crnu haljinu koju je nadogradila biserima i uvijek poželjnim detaljem - crvenim ružem na usnama.

'Black, red with pearls', napisala je pored ove fotografije Ivana u zavodljivom stajlingu, a u kratkom roku redali su se brojni komplimenti.

Obožavatelji nisu štedjeli na lijepim riječima: 'Predivne oči', 'Ljepotica', 'Prezgodna'...

Inače, u prosincu prošle godine, lijepa Ivana zaintrigirala je pratitelje na Instagramu objavom fotografije na kojoj zagrljena pozira s tajanstvenim muškarcem.

'Moje svjetlo', napisala je Ivana, s dodatkom hashtaga #sve, uz fotografiju nepoznatog muškarca s kojim se grli dok poziraju slično odjeveni u crne traperice i bijele košulje.

  • +8
Ivana Mišerić u kampanji branda nakita Karat Jewelry Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Karmen Poznic Bozic

O tajanstvenom muškarcu, kojeg je Ivana tagirala, iz njegovog zaključanog Instagram računa može se tek doznati da se zove Dražen Kovačević.

Objavu su Ivanini pratitelji zasuli komplimentima i emotikonima srdaca i vatre, a jednu je obožavateljicu zanimalo tko joj je to, prijatelj ili nešto više.

Inače, Ivana je 2020. godine prekinula vezu s poduzetnikom Sandrom Murom, nakon čega se vratila u obiteljsku kuću u Velikoj Gorici i svoj ljubavni život odlučila držati podalje od očiju javnosti.