ZA TIJELO I DUH

Ivana Banfić kreće stopama Renate Sopek

04.01.2012 u 11:47

Bionic
Reading

Ivana Banfić ne miruje. Osim što niže koncerte jedan za drugim, krenula je i stopama Renate Sopek pa će uskoro voditi vježbe za duh i tijelo, a svoj će fitnes objaviti i na DVD-u

Ivana Banfić nakon četverogodišnje stanke koju je provela uz sinčića Jana odlučila se ponovno baciti na posao. Ovoga puta osim glazbenih voda, Ivana će se okušati i u onome čime se već godinama rekreativno bavi, a to je fitnes. Najavljuje svoj prvi DVD s vježbama, a i koncerte reda jedan za drugim.

'Objedinit ću sport i glazbu, tako što ću od veljače u fitnes centru XXL imati svoje programe 'Budi svoja', čime ću ženama prenositi znanje o zdravlju, prehrani i vježbanju. Time ne samo da rade na svom fizičkom izgledu, već i na samopouzdanju i psihi', rekla je Ivana za Story.

Iako je nedavno navršila 42 godine, kaže kaka se osjeća kao da joj je tek 30 te da se uopće ne opterećuje brojkama. Obitelj joj je na prvom mjestu, a kako bi uskladila privatno i poslovno, najviše joj pomaže suprug Kruno Ladišić. Svjesna je kako, otkako je postala majka, ima sve manje vremena pa se trudi biti organizirana, tako da nerijetko ručak kuha navečer za drugi dan.

'Nema dana kad ne izmijenimo lijepu riječ ili koju nježnu poruku. To naš brak čini postojanim', komentirala je svoju bračnu sreću, a osvrnula se i na sina Jana. 'Naš Jan iznimno je dobro dijete, sve mu možemo objasniti, s njim nema problema', dodala je i otkrila kako uskoro svi troje putuju u Indiju, gdje ju je Kruno i zaprosio.

Priznaje kako je sada zadovoljna svojim izgledom te kako ništa ne bi mijenjala za razliku od vremena kada je bila u pubertetu koji bi najradije zaboravila. 'Ne ponovilo se. U to vrijeme nisam voljela svoju stražnjicu pa sam stalno nosila veste oko struka. Nije mi se sviđala ni moja kovrčava kosa pa sam je ošišala na kratko. Bila sam darkerica i sve je bilo u negaciji u tom razdoblju', prisjetila se.