LJUBAV NA ČEKANJU

Ivan Herceg: 'Prilazili su mi i muškarci'

02.02.2011 u 07:23

Bionic
Reading

Glumac kojeg mediji svako malo povezuju s raznim privlačnim djevojkama, kaže da će sam objaviti kad bude imao curu te se ograđuje od homofobnih izjava s kojima su ga nedavno povezali

Ivan Herceg, koji glumi zloglasnog Dina u seriji 'Najbolje godine', iznenađen je što ga je nedavno gay zajednica optužila za homofobne izjave.

'Te su me reakcije jako iznenadile i ostao sam začuđen zato što je naslov izvučen iz konteksta. Novinarki sam rekao da u ovom trenutku svoje karijere najvjerojatnije ne bih prihvatio takvu ulogu, pa je naposljetku ispalo da sam na sva zvona želio objaviti da nikada ne bih glumio homoseksualca, što nije istina. Također, smatram da svatko ima pravo na svoje mišljenje i odabire ako pritom nikoga ne vrijeđa, što mi u konkretnom slučaju nije bila namjera', rekao je Ivan Herceg časopisu Story te dodao da su mu znali prilaziti muškarci.

'Bilo je takvih situacija. Iznenadilo bi me kad bi mi prišli muškarci, ali moja reakcija bila najnormalnija i odmah sam im u startu dao do znanja da nisam te orijentacije. Svatko ima pravo na svoj izbor, volju, želje i opredjeljenje. Tko voli, neka izvoli. Neka se svatko bori za svoja prava, ako vjeruje u njih', rekao je Ivan.

Također je rekao da kad bude imao djevojku će to i potvrditi, a seks za jednu noć mu je prolazan i pomalo isprazan.