ZNA ŠTO SE NOSI

Iva Jerković pokazala vitke noge u minici najpoželjnijeg uzorka

15.10.2018 u 15:06

Bionic
Reading

Iva Jerković, po mnogima jedna od najljepših Hrvatica, uvijek je besprijekorno dotjerana i odlično upućena u aktualne modne trendove

Lijepa je brineta nazočila predstavljanju novog koncepta 'Zaželim. Ispunim' Arena centra u Zagreba koji osim nje, nisu propustile ni Bojana Gregorić Vejzović, Andrea Andrassy i Ivana Blažoti Mijoč.

Poznate ljepotice u Arena centru Izvor: Promo fotografije / Autor: Bojan Zibar

Iva je bila itekako zapažena odlučivši se za seksi kombinaciju u kojoj su do izražaja došle njezine duge noge. 

Iva Jerković je plijenila pozornost u stajlingu koji je spojio dva najvruća trenda ove godine: visoke čizme iznad koljena i odjeću s uzorkom zmije što je najveći ovosezonski 'must have' za zaljubljenice u modu. 

  • +4
Iva Jerković Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL

U jednom ranijem intervjuu, 37-godišnjakinja je otkrila da kako uživa u šopingu.

'Nekad imam dojam da nemam dovoljno odjeće. Sretni ste onaj trenutak kad obavite šoping i poslije opet imate dojam da nemate što odjenuti. Kupujem često i u Zari ili H&M-u. Uživam u obilasku trgovina jer imaju odličnu odjeću koja nije preskupa', otkriva Iva, ističući da nije velika ljubiteljica šopinga putem interneta jer voli isprobati odjeću prije nego što je kupi.

Što se tiče stila, smatra kako tu novac nije bitan.

'Stil imate ili nemate. Novac tu nema nikakvu ulogu. Moje prijateljice zbilja rade čuda: od ništa naprave nešto. Trendove pratim, ali ne pretjerano. Odaberem što mi se svidi i odgovara mi, ali nisam slijepa pratiteljica trendova', rekla je tom prigodom Iva.