MODNA STRATEGIJA

Evo kako je odjećom Meghan Markle uspješno skrivala trudnoću

15.10.2018 u 12:47

Bionic
Reading

Svi koji su od samog početka pratili ljubavnu priču Meghan Markle i princa Harryja s radošću su dočekali današnju službenu objavu Kensingtonske palače. Vojvotkinja od Sussexa je trudna, a nova prinova u kraljevskoj obitelji stiže u proljeće

Da se bivša američka glumica nalazi u blaženom stanju, britanski mediji ozbiljnije su počeli nagađati u mjesecu kolovozu oko Meghanina rođendana, a sretnu vijest brižno je skrivala od javnosti pomno osmišljenim stajlinzima.

Nakon velikog kraljevskog vjenčanja u svibnju, vojvotkinju od Sussexa na službenim dužnostima često se imalo priliku ugledati u čednim izdanjima kojim su dominirale pastelne ružičaste nijanse da bi oko mjeseca kolovoza i rođendana promijenila modnu strategiju prigrlivši tamne odjevne komade s dizajnerskim potpisom.

Iako su mnogi tvrdili kako se iza odabira crnine krije to što ne želi da njezina odjeća stane na put puno važnijim temama i događanjima, Meghan je tamnim odjevnim komadima zapravo vješto skrivala trudnički trbuh.

Na vjenčanju Harryjeva najboljeg prijatelja, Charlieja van Straubenzeea, koje se održalo na dan njezina rođendana. Meghan se pojavila u lepršavoj crnoj haljini s potpisom brenda Club Monaco, a detaljem remena strateški je prekrila trbuh.

  • +10
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon vjenčanja Harryjeva prijatelja i kratkog odmora koji su proveli s Clooneyjevima u njihovoj vili na talijanskom jezeru Como, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa prisustvovali su gala večeri u Victoria Palace Theatreu u Londonu, a tim povodom Meghan je odlučila igrati na kartu seksepila odabirom crne sako-haljine s dvorednim kopčanjem – djelo kanadskog brenda Judith and Charles, kojom je u prvi plan stavila njezine vitke noge.

  • +9
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Izdanja u znaku crnih odjevnih komada, Meghan je nastavila njegovati i narednih dana. Na godišnjoj dodjeli nagrada pod nazivom WellChild Awards, u kojom se odaju priznanja teško bolesnoj djeci, ali i njihovim skrbnicima, Meghan se u društvu Harryja pojavila u crnom odijelu s potpisom Altuzarre i širu presijavajuću košulju brenda Deitas.

  • +6
Princ Harry i Meghan Markle u posjetu teško bolesnoj djeci Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: LTA/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.

O Meghaninoj potencijalnoj trudnoći ponovno se počelo ozbiljnije nagađati početkom rujna kada je sa suprugom, britanskim princom Harryjem, prisustvovala koncertu '100 Days to Peace'.

U kraljevsko plavoj haljini bez rukava s potpisom kineskog dizajnera Jasona Wua, inače omiljenog dizajnera bivše američke prve dame, Michelle Obame, Meghan Markle nikako nije prošla neprimjećeno.

Nabori na haljini stvorili su višak praznog prostora u predjelu trbuha, zbog čega su počela nagađanja kako je Meghan trudna. Na društvenim mrežama započela je prava rasprava o tome očekuju li princ Harry i Meghan Markle uistinu svoje prvo dijete.

  • +22
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na prvom kraljevskom angažmanu u polovici mjeseca rujna, Meghan je za humanitarni čin spremanja obroka obiteljima, koje su svoj dom izgubile u velikoj eksploziji u zapadnom Londonu prošle godine, zablistala u klasičnoj kombinaciji bijele košulje i traperica preko kojih je nosila tamno plavu pregaču svezanu oko struka.

Meghan Markle Izvor: Pixsell / Autor: Jenny Zarins/Press Association/PIXSELL

Krajem rujna na vrtnoj zabavi, koju je organizirala u Kensingtonskoj palači povodom predstavljanja kuharice 'Together: Our Community Cookbook', Meghan Markle uživala je u društvu majke Dorie Ragland vrativši se novoj navici nošenja crnih odjevnih komada.

Meghan je za zabavu u Palači odabrala crnu dolčevitu bez rukava s potpisom brenda Tuxe, čije je odjevne komade nosila i ranije, te plisiranu midi suknju s potpisom dizajnerice Mishe Nonoo. Ovu vrlo jednostavnu kombinaciju vojvotkinja je upotpunila dugim plavim kaputom s potpisom brenda Smyth i crnim štiklama dizajnerice Sarah Flint.

  • +15
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U štiklama i moćnoj kombinaciji tamnoplave i crne, Meghan je zadivila sportskim vještinama prilikom posjeta sveučilištu Loughborough. Top ukrašenim neobičnim volanom i crne hlače širokih nogavica Meghan je upotpunila tankim remenom i crnim štiklama, a kao i obično odjenula je prestižne komade s potpisom poznatih dizajnerskih kuća: top je kreacija Oscara de la Rente, a hlače i cipele su s potpisom Altuzzare.

  • +11
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rujan prepun kraljevskih angažmana Meghan je sa stilom finiširala posjetom izložbe 'Oceania art exhibition' na Kraljevskoj umjetničkoj akademiji u Londonu.

Tada je zablistala u crnoj, ženstvenoj haljini koju potpisuje francuska kuća Givenchy čiju je vjenčanicu nosila na vlastitom vjenčanju 19. svibnja. Haljinu s rukavima od prozirne tkanine i popularne dužine midi, Meghan je nosila s detaljem debelog remena oko struka.

  • +8
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Početkom listopada, Meghan se u društvu supruga zaputila do pokrajine Sussex po kojoj su dobili svoje kraljevske titule, a oduševljeno mnoštvo tada je pozdravila u tamnozelenoj kožnoj suknji brenda Hugo Boss, svilenoj bluzi identične boje i Armanijevom bež kaputu od kašmira.

  • +5
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Pixsell / Autor: Vantagenews.com/PIXSELL/PIXSELL

Na prošlotjednom vjenčanju britanske princeze Eugenie i Jacka Brooksbanka, uvijek besprijekorno dotjerana vojvotkinja od Sussexa mnoge je razočarala svojim odabirom predimenzioniranog kaputa s potpisom kuće Givenchy kojim je sakrila skladnu figuru, a sada znamo i zašto je to učinila.

  • +4
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Nakon što su ovog vikenda započeli svoju veliku međunarodnu turneju sletjevši u Australiju, Kensingtonska palača sa svijetom je odlučila podijeliti sretnu vijest o dolasku prinove, a ususret velikoj objavi, Meghan je uočena u crnoj dolčeviti i kaputu a trbuh je strateški prekrila nošenjem ljubičastih fascikla u ruci.

  • +6
Meghan Markle i princ Harry stigli u Australiju Izvor: Profimedia / Autor: N.N.