LIJEPA ATLETIČARKA

Kraljica stila: Sandra Perković zna kako se nosi vječiti modni klasik

15.10.2018 u 10:55

Bionic
Reading

Naša najbolja atletičarka Sandra Perković, osim što oduševljava svojim sjajnim sportskim uspjesima, u posljednje vrijeme plijeni pozornost odličnim modnim odabirima

Zgodna Sandra u posljednje vrijeme ne izlazi iz minica, koje joj sjajno stoje, složit će se svi.

Vitke je noge pokazala i u večernjem izlasku u outfitu u kojem nije mogla proći nezapaženo.

Atraktivna bacačica diska pomno se dotjerala za Joletov koncert u rasprodanoj Ciboni, pokazavši kako sjajno vlada ovosezonskim trendovima. Odlično je sparila bijelu pamučnu majicu, vječiti klasik koji svi imamo u garderobi, s minicom od trapera ukrašenom zanimljivom aplikacijom. Ostatak stajlinga začinila je popularnim Guccijevim remenom, za kojim već neko vrijeme luduju trendseterice. Bijele tenisice, mali ruksak, rokerska jakna i dioptrijske naočale odlično su se uklopili u ovaj mladenački look.

Sandra Perković Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Jelena Balić

Ovaj praktičan outfit prikladan za odlazak rasprodani koncert Joleta, kojim je popularni pjevač proslavio 20 godina uspješne karijere, Sandra je upotpunila trendi valovima i dobrim make upom.

Da bijelih majica nikad nije dosta u ormaru, Sandra je pokazala u još jednoj modnoj kombinaciji u kojoj se zaputila na premijeru predstave.

U istoj večeri zgodna atletičarka nije propustila ni predstavu '39 stepenica' Patricka Barlowa i Johna Buchana u zagrebačkom kazalištu Komedija.

  • +17
Sandra Perković Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Pritom se pomno dotjerala odlučivši se za efektnu kombinaciju: bijeli top i hlače s visokim strukom. Ovaj ženstveni stajling lijepa je sportašica začinila trendi sakoom u lijepoj nijansi zelene.

Outfit je podignula detaljima koji su lijepo zaokružili ovu modnu priču: cipelama animal uzorka, koje su ove jeseni apsolutni hit, i Chanelovom torbicom.