Ima novu ambasadoricu

Iva Bruketa predstavlja novu kolekciju nakita Infinity Design kojeg nose Ana Rucner i Indira Levak

22.10.2021 u 17:05

Bionic
Reading

Radovi dizajnerice Ive Bruketa dobro su poznati ljubiteljicama mode u Rijeci, ali i puno šire. Infinity Design je njezina oaza u kojoj nastaju različiti unikati s puno ljubavi, a posebnost je to što se stvara jedan po jedan komad nakita, i svaki komad priča svoju priču, a ovaj popularni brend odnedavno ima i novu ambasadoricu, Erminu Duraj

Nakit je definitivno nešto što razveseljava i onoga tko nakit nosi i okolinu, pogotovo ako je ovako topao i ženstven kao Infinity Design. Upravo je takav i Ivin nakit, decentan čak i onda kada je vizualno raskošan, a opet poseban i svoj, stoji u priopćenju. Kolekcija je, baš kao i svaka prethodna namijenjena svima – od najmlađih do najstarijih ljubitelja nakita.

'Imate osjećaj da se svaka njezina ogrlica i narukvica stopi s osobnošću žene koja ju nosi. Različite su boje, oblici i tehnike izrade što je zapravo najbolji način da zadovolji različite ukuse. Drago mi je da mogu pomoći kreativnoj umjetnici, a trebate znati da je u Primorsko-goranskoj županiji velika konkurencija kreativaca i sjajnih projekata. Moja je želja da o svima njima i kraju iz kojeg dolaze čuje čim više ljud, kaže Ermina Duraj nova ambasadorica nakita, inače bivša novinarka, danas komunikacijska stručnjakinja, majka dvojice studenata, polumaratonka i odlična kuharica.

Infinity nakit obožavaju domaće trendseterice, a nose ga i Ana Rucner i Indira Levak.