ISPLATIVI MODELI

Ističu najbolje od figure: Najlaskaviji kupaći kostimi i bikiniji s polica trgovina

22.07.2023 u 08:53

  • +17

Kupaći kostimi

Izvor: Profimedia / Autor: Courtesy of Calzedonia/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Pri odabiru kupaćeg kostima ili bikinija, kako naglašavaju modni znalci, nikada se ne biste smjeli slijepo povoditi za trendovima, već odabrati onaj model koji će naglasiti najbolje od figure

Uz bok trendovskim, na policama trgovina danas podjednako dominiraju modeli koji osvajaju laskavim detaljima, poput verzija s nabranom tkaninom na strateškim mjestima.

Damama s manjim grudima modni znalci sugeriraju odabir bikinija i kupaćih kostima koji će dodati potreban volumen na području prsiju, kao što je slučaj s modelima ravnog dekoltea, bikini topova bez naramenica, s halter ovratnikom i detaljima volana ili efektnog printa.

Izrezani ili asimetrični jednodijelni kupaći kostimi npr. puno su bolji način dodavanja oblina tamo gdje ih trebate.

Za prikrivanje trbuha idealnim odabirom pokazat će se kupaći kostimi i bikiniji visokog struka koji naglašavaju noge, pritom ih čineći vizualno duljima. Odlučite li se za model kupaćeg kostima s dodatkom remena, njime ćete naglasiti struk i obline te poboljšati izgled cjelokupne figure.

Dodatna tkanina znači i dodatne centimetre, stoga se savjetuje da potražite oskudne, visoko izrezane donje dijelove kupaćeg i podesive bočne trakice koje izdužuju noge bez neugodnog zarezivanja u bokove. 

Damama s većim grudima modni znalci sugeriraju odabir kupaćih kostima i bikinija s gornjim dijelom koji pruža jaču podršku. 

Iako se možda to nikad ne bi reklo, crna neće komplimentirati određenim tonovima kože. Ako se želite držati tamnih boja, onda se okrenite nježnijim nijansama kao što su kaki, tamnoplava, smeđa i bordo.

I zapamtite: kupaći kostim čiji vam kroj dobro stoji učinit će za vas više od bilo koje boje.