ZA SVAČIJI UKUS I STIL

Ljetni odmor bez njih je nezamisliv: Najljepše torbe za plažu s polica trgovina

01.07.2023 u 13:35

  • +24

Torbe za plažu

Izvor: Promo fotografije / Autor: Neven Bučević

Bionic
Reading

Ljetni odmor nezamisliv je bez praktične torbe u koju će nam stati sve neophodno, a brojni brendovi i ove godine potrudili su se da na policama ne manjka njihovih različitih verzija

Kupnja idealne torbe za plažu nije uvijek laka jer zahtjevi koje treba zadovoljiti su mnogostruki. U ovaj sezonski model torbe trebale bi stati sve neophodne sitnice za neometano uživanje na plaži ili bazenu, a pritom bi trebala biti izdržljiva, pa i nekoliko sezona kasnije pristojno izgledati, usprkos mrljama od morske soli. Na kraju, ali svakako ne manje važno, dizajnom treba odgovarati osobnom stilu.

Posljednjih godina svjedoci smo velike popularnosti torbi od platna i sličnih izdržljivih materijala, poput PVC-a, no kao i lani, policama trgovina ponovno dominiraju slamnate i kukičane verzije kao neupitni klasik ljetne sezone.

Osim o veličini, pri odabiru idealne torbe za plažu uvijek je dobro povesti računa o njezinom materijalu.

Najljepše plaže u Hrvatskoj Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell; montaža Neven Bučević

Dobro je poznato da tamne boje privlače sunce, stoga su torbe za plažu svjetlije boje idealna opcija, a nije naodmet i da odaberete onu s više razdjelnika i pretinaca kako biste lakše organizirali unutrašnjost, odnosno da bi sve potrepštine imale svoje mjesto.

Idealna torba za plažu mora prije svega služiti svrsi, a u konačnici izgledom odgovarati osobnom stilu odijevanja. Modeli kakvi ove godine krase police trgovina uglavnom stižu u neutralnim zemljanim tonovima, a pritom izgledaju dovoljno efektno da ćete ih poželjeti nositi i na gradskim ulicama.