Trenirka i visoke čizme

Irina Shayk uspjela spojiti nespojivo: Ovakvu kombinaciju rijetke se dame usude nositi

09.11.2020 u 23:04

Bionic
Reading

Poznata ruska ljepotica svojim odjevnim kombinacijama na ulicama New Yorka redovito privlači pažnju prolaznika i dežurnih paparazzo fotografa, a svojim posljednjim izdanjem u nizu dopustila si je modni gaf koji, u njezinom slučaju, izgleda sjajno

Iako su se udobni odjevni komadi zahvaljujući vladajućoj pandemiji koronavirusa već dobrano udomaćili u ormarima modnih ovisnica, samo rijetkima od njih uspijeva poći za rukom učiniti ih elegantnim odabirom uz pomoć visokih modela obuće.

Jedna od njih nesumnjivo je 34- godišnja ruska manekenka Irina Shayk koja je u jeku pandemije posljednjih mjeseci uspjela postati glavnom street style zvijezdom na ulicama New Yorka.

U svom posljednjem pojavljivanju u javnosti, Shayk je plijenila pozornost pojavom u sivom modelu baršunaste trenirke s odgovarajućim topom, a cjelokupno izdanje zaokružila je, za ovaj komplet, netipičnim modelom obuće – čizmama do koljena s visokom potpeticom.

Naglasak na trendovima koji su modnom scenom vladali početkom milenija, osim baršunastim modelom trenirke, istaknula je i dodacima poput minijaturnih sunčanih naočala te modelom minijaturne torbice na rame zebrastog uzorka.

  • +4
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia