ZGODNA RUSKINJA

Irina Shayk golica maštu u novoj kampanji luksuznog talijanskog brenda

03.11.2020 u 12:41

Bionic
Reading

Ruska manekenka Irina Shayk već je godinama zaštitno lice brojnih luksuznih brendova, između ostalog talijanskog diva Versace. U novoj kampanji zgodna brineta nikog ne ostavlja ravnodušnim

Fotografija nastala iz ptičje perspektive, na kojoj Irina Shayk u minijaturnom crnom bikiniju, prepoznatljivom luskuznom ogrtaču modne kuće Versace, obišla je svijet brzinom munje.

Brojni tabolidi ne mogu se načuditi sjajnom izdanju zgodne Ruskinje, koja je i dalje jedna od najtraženijih modela kod brojnih dizajnerskih kuća.

S Donatellom Versace, nasljednicom ovog talijanskog dizajnerskog brenda, u vrlo je bliskim odnosima, pa ne treba čuditi da je ponovno zasjala u njihovoj novoj kampanji.

I ovoga puta seksipil je bio u prvom planu, pa je uz bikini Irina na sebi imala vrtoglavo visoke štikle s dijamantnim povezom oko gležnja.

Fantastične proporcije, istrenirana figura, duge i preplanule noge i lijepo lice malo je tko propustio pogledati.

Na drugim fotografijama Irina je pak prekrivena tek luksuznim jastucima iz nove kolekcije kućnih dodataka i opreme.

Za svoj je izgled u novoj kampanji koja izaziva pažnju, 33-godišnja Shayk, dobila samo pohvale. Brojne kolegice, obožavatelji i prijatelji u komentarima su joj poručili da izgleda poput boginje.