APEL S CHATA

Indira Vladić: Nađite mi dečka!

29.10.2010 u 16:58

Bionic
Reading

Ususret velikoj koncertnoj turneji TopStars na službenoj web stranici spektakla gostovala je jedna od četiri najavljene zvijezde koja je iskoristila priliku da pošalje puse djeci, komplimente ženama i flerta s frajerima

'Da, haha, nepopravljiva sam flertuša!' zafrkavala se Ira, o kojoj smo u sat vremena chata još doznali da se nakon koncerata krijepi domaćom rakijom i slavonskim kulenom, da mnogo vježba kako bi imala 'fudbalerske noge', da je dugu smeđu kosu 'nabacila' kako bi se odmorila od torture blajhanja te uskoro najavila malu tetovažu iznenađenja!

No obožavatelje koji su se na stranice TopStarsa javili iz svih krajeva Hrvatske, bivše Jugoslavije i iz Europe, najčešće je vraćala na koncertnu turneju, odnosno prvi u nizu od četiri glazbena spektakla, koji će se održati 13. studenoga u zagrebačkoj Areni.

'Okupili smo najluđu ekipu! Franka, Tony, Luka i ja kliknuli smo si na prvu, svi smo u ljubavi, što će se osjetiti na koncertima pa nemojte to propustiti!' rekla je i na to dodala:

'Tipična sam štreberica i veliki profesionalac, jako se čuvam, ne izlazim, ne pijem ništa… Pazim da se ne prehladim jer moram zasjati na Top Starsu. Uz evergreene pjevat ću i neke hitove Colonije, četiri puta se presvlačiti, pa, ekipo, nemojte da vas ne vidim u prvim redovima, da čujete hrvatsku Tinu Turner!' kroz smijeh je 'zaprijetila' Ira Vladić.