Besplatna kava za zdravstvene djelatnike

INA i Tifon zahvaljuju zdravstvenim djelatnicima na predanom radu besplatnom kavom na odabranim maloprodajnim mjestima

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

U vrijeme pandemije koronavirusa Covid-19 INA Grupa te Tifon čine sve kako bi osigurali sigurnost opskrbe tržišta i kontinuitet poslovanja

Pri tome kao odgovorne tvrtke slijede sve preporuke kako bi se spriječilo širenja koronavirusa Covid-19 jer nam je zaštita zdravlja naših kupaca i radnika na prvom mjestu. Svjesni truda koji je potrebno uložiti u ovim okolnostima tvrtke posebnu zahvalnost besplatnom kavom žele odati zdravstvenim djelatnicima – istinskim herojima, koji ne mareći za vlastitu sigurnost i često u nemogućim uvjetima pokazuju iznimnu predanost svom pozivu.

INA Grupa će kroz svoje članice besplatnu kavu osigurati i za zdravstvene djelatnike u Bosni i Hercegovini te Crnoj Gori. U Hrvatskoj će zdravstveni djelatnici, uz predočenje iskaznice kojom potvrđuju svoj status, kavu moći preuzimati na odabranim maloprodajnim mjestima Ine i Tifona od danas, dok akcija na tržištu BiH i Crne Gore kreće sutra, 25. ožujka.

Više informacija o poduzetim mjerama zaštite na maloprodajnim mjestima Ine, kao i njihovim radnim vremenima potražite na internetskim stranicama Ine.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!