ELLA DVORNIK

'Imala sam opsesivno-kompluzivni poremećaj prejedanja'

  • Autor: N. T.
  • Zadnja izmjena 29.11.2008 08:13
  • Objavljeno 17.11.2008 u 12:00
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Sedamnaestogodišnja Ella Dvornik je izjavila da je svjesna svih svojih trauma te priznaje da je imala opsesivno-kompulzivni poremećaj prejedanja te da piše knjigu o djevojci koja ima anoreksiju i bulimiju

Ella Dvornik, kći pokojnog glazbenika Dine Dvornika, otkrila je zanimljive detalje iz svog života, pa tako, između ostalog, priznaje da je patila od opsesivno-kompulzivnog poremećaja u prehrani.

 

'Meni nikad nitko nije radio dijagnozu, ali sam sama to vidjela na internetu. Imala sam opsesivno-kompluzivni poremećaj prejedanja', rekla je Ella za magazin Extra.

 

Priznala je i da već godinu dana piše dnevnik djevojke koja pati od anoreksije i bulimije te da će ga izdati kao knjigu. 'Pišem ga kao da ona razgovara sama sa sobom, s tim da ima i imaginarnog prijatelja, koji se zove Mejnard', ispričala je Ella te dodala da knjigu planira završiti nakon Nove godine i da želi da bude prodavanija od knjige Nives Celzijus.

 

Među brojnim detaljima koje je iznijela i zbog kojih se, kaže, nimalo ne srami, Ella Dvornik otkriva da je točno prije godinu dana 'malo pukla' te da je zbog toga otišla na mjesec dana na Tajvan, s kojeg se vratila kao druga osoba.

 

'Bilo je to točno prije godinu dana. Vratila sam se u Zagreb kao potpuno nova osoba, ali više nisam imala nijednog prijatelja. Otišla sam na neko snimanje i tamo upoznala jednog dečka, stilista, koji mi je sad najbolji prijatelj', rekla je 17-godišnja Ella Dvornik.

 

 

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!