IZGLEDA FANTASTIČNO

Ima se čime pohvaliti: Tatjana Dragović ponovno podiže temperaturu u oskudnom bikiniju

24.08.2022 u 17:57

Bionic
Reading

Nekadašnja manekenka Tatjana Dragović, ponovno je dokazala zbog čega je mnogi smatraju jednom od najzgodnijih Hrvatica

Iako je godinama izvan manekenskog posla, u nekoliko je navrata ovoga ljeta pokazala kako je u top formi te da bi bez problema i danas mogla odrađivati modne angažmane.

Vitka brineta velika je ljubiteljica trendi kombinacija koje otkrivaju nešto više kože, a sad je 'užarila' društvene mreže na svom Instagram Storyju objavom u bikiniju koji joj je stajao kao saliven.

Njezine su ranije fotografije u bikiniju sve ostavile bez teksta, a pohvale su se samo nizale jedna za drugom.

Odjevena u trendi minijaturni bikini u ružičastoj boji, Tatjana je krajem srpnja pozirala na grčkom Mikonosu, točnije u popularnom restoranu Zuma Mykonos te su vrlo brzo pljuštali komplimenti na sve strane.

'Suvišan je bilo kakav komentar, jednostavno si zvijezda Instagrama', 'Čudo prirode', 'Nema dalje', 'Prezgodna', obasuli su tad pohvalama bivšu suprugu Gorana Ivaniševića brojni fanovi.

  • +2
Tatjana Dragović Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic / CROPIX

Inače, atraktivna Tatjana, koja iz braka s tenisačem Goranom Ivaniševićem ima dvoje djece, Amber Mariju i Emanuela i kćerkicu Luce koju dijeli sa sadašnjim partnerom, Vlahom Arbulićem.

Nedavno je objavljeno kako Tatjanin životni suputnik gradi kuću u svojim Konavlima, te da je vrlo sretan što je njegova jedinica Luce vezana uz njegov rodni kraj.