VOLI ŠLJOKICE

Njezine obline ne prolaze ispod radara: Sofia Vergara i ovoga je puta igrala na kartu seksepila

24.08.2022 u 13:58

Bionic
Reading

Rijetko kada Sofija Vergara prolazi nezamijećeno na crvenom tepihu, pa ni ovoga puta nije to uspjela. Zanosna Kolumbijka uvukla se u pripijenu haljinu obasutu šljokicama i s dubokim dekolteom, u koji su svi gledali

Za live prikazivanje showa 'America's got a talent' u studiju u Pasadeni u Kaliforniji pripremljen je crveni tepih, uz spektakularan doček gostiju. Bile su pozvane i brojne zvijezde, od kojih su se istaknule Heidi Klum i Sofia Vergara, inače članice žirija ovog popularnog TV formata.

Klum je odabrala dugu toaletu s potpisom Dolce & Gabbane, na kojoj je dekolte glavni adut, a Vergara se vodila istim primjerom. Svoje je bujne atribute teško ukrotila u pripijenoj šljokičastoj haljinici.

Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Stewart Cook / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dubok dekolte ono je čime se Vergara i probila u Hollywoodu te se ne srami priznati da joj je izgled uvijek išao u korist otkako je iz rodne Kolumbije, u kojoj je studirala stomatologiju, došla u SAD kako bi postala glumica.

Prije nego se proslavila u Hollywoodu, Sofia je radila kao model, a karijeru je započela u Miamiju, prvoj stanici svih onih koji dolaze iz Južne Amerike.